fbpx
Marketing Stiri

RDbot – tendințele anului în comunicare2 min

21/03/2017 2 min read

RDbot – tendințele anului în comunicare2 min

Reading Time: 2 minute
Catalin Bindea, Rogalski Damaschin

Agenția Rogalski Damaschin a lansat raportul ”Tendințele Anului 2017 în Comunicare” prin intermediul RDbot, un program special creat pentru a oferi utilizatorilor o privire în viitor față de modul în care comunicarea și inovațiile tehnologice se influențează reciproc.

Raportul identifică peste 10 tendințe diferite ale anului 2017 și analizează modul în care acestea influențează comunicarea brandurilor, a companiilor și a influențatorilor de opinie. De la inovații tehnologice precum inteligența artificială, spionaj cibernetic, până la impactul Facebook Live Video și al discursului public bazat pe știri false, raportul încearcă să ofere o perspectivă cât mai completă asupra modului în care va funcționa comunicarea în anul 2017.

”Am vrut să oferim celor care deschid acest raport o demonstrație scurtă și simpatică a modului în care tehnologia ne ajută să comunicăm mai eficient și mai creativ, așa că am ”delegat” această sarcină lui RDbot, un exemplu simpatic despre cum inteligența artificială poate prelua foarte facil din responsabilitățile unui specialist în comunicare, fie că el se află într-o companie, o agenție sau în biroul de presă al unui minister” a declarat Cătălin Bindea, Digital Project Manager în cadrul Rogalski Damaschin Public Relations.

Pentru a beneficia de prezentarea raportului prin intermediul RDbot, utilizatorii pot discuta direct cu el accesând acest link iar consultarea directă a Raportului ”Tendințele anului 2017 în comunicare” poate fi realizată  aici.

Raportul ”Tendințele Anului 2017 în Comunicare” a fost creat de o echipă de 8 specialiști din Rogalski Damaschin Public Relations, cu competențe în domeniul comunicării corporate, consumer și digital. Tendințele identificate în raport sunt structurate pe 5 capitole (1. Jurnalism 2. Media 3. Tehnologie 4. Conținut și 5. Discurs Public) și au fost analizate și cercetate pe parcursul finalului anului trecut și începutul anului curent. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *