Companii Stiri

DreamBuilders, ghid digital de amenajare interioară

10 sept. 2019 2 min

DreamBuilders, ghid digital de amenajare interioară

Reading Time: 2 minute

PIATRAONLINE, cel mai mare magazin de produse din piatră naturală din România, lansează DreamBuilders, un proiect de amenajare interioară care transformă orice casă în “acasă”.

Proiectul destinat tuturor celor care vor să își modifice locuința este prezentat sub forma unui studiu de caz realizat cu ajutorul echipei de montaj PIATRAONLINE.

Echipa de montaj DreamBuilders este formată din experți care urmăresc traseul amenajării unei locuințe încă de la stadiul de idee, profesioniști cu o expertiză de peste 10 ani în amenajări interioare, în proiecte derulate atât în țară, cât și în străinătate. Aceștia preiau fiecare detaliu din amenajare și se ocupă de montarea pietrei naturale de la PIATRAONLINE.

“Ce ne-am dorit, încă de când am lansat PIATRAONLINE pe piața din România, a fost să ducem la următorul nivel amenajarea unei case. Este locul în care ne petrecem mare parte din viață și, de multe ori, ajunge să ne reprezinte și să ne stimuleze starea de bine. Prin DreamBuilders am vrut să arătăm fiecare etapă a unui șantier, să documentăm fiecare etapă în parte și să facem proiectul de amenajare mult mai accesibil oricăruia dintre noi, indiferent dacă suntem sau nu specialiști în amenajări și construcții”, a declarat Mariana Constantinescu-Brădescu, cofondator, PIATRAONLINE.

Proiectul cuprinde o secțiune dedicată pentru fiecare pas de urmat în vederea amenajării, informații dar și sfaturi pentru parcurgerea cu succes a etapelor implicate, precum selecția apartamentului, discuția cu arhitectul sau selecția materialelor dorite.

Proiectul este disponibil online aici.

Un video despre proiectul DreamBuilders poate fi vizionat aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: