Stiri Tech

EA Sports NHL 21, lansare în octombrie. Ce aduce nou celebra franciză

25 aug. 2020 2 min

EA Sports NHL 21, lansare în octombrie. Ce aduce nou celebra franciză

Reading Time: 2 minute

Electronic Arts anunță că EA Sports NHL 21 va fi lansat pentru PlayStation 4 si Xbox One pe 16 octombrie 2020, pe coperta jocului figurând pentru a doua oară Alex Ovechkin, câștigător al Cupei Stanley. Ovechkin, unul dintre cei mai influenti și importanți jucători de hochei pe gheață din lume, a devenit o sursă de inspirație pentru echipa de dezvoltare a jocului, ce au structurat inovațiile aduse noului titlu NHL pe baza impactului pe care Ovechkin l-a avut asupra sportului pe gheață. NHL 21 prezinta o experienta imbunatatita Be A Pro, un gameplay mai creativ, un nou mod de joc Hockey Ultimate Team (HUT) RUSH și noi beneficii in World of CHEL, care le oferă jucătorilor oportunitatea de a juca în stilul lui Ovechkin.

„Este o mare onoare pentru mine să fiu pe coperta NHL pentru a doua oara în cariera mea”, a spus Alex Ovechkin. „Și mai important, mă bucur că arăt la fel de bine pe coperta din acest an precum arătam pe cea din 2007!”.

Be a Pro

NHL 21 aduce franciza la un nou nivel prin modul de joc Be a Pro într-o formă revizuită. Noul Be a Pro consolidează firul narativ al jocului și asemănarea cu viața reală, oferindu-le jucătorilor posibilitatea să intre în pielea unei vedete NHL, atât pe gheață, cât și în afara ei. Aceștia au posibilitatea să impresioneze membrii conducerii, în timp ce concurează pentru un loc în linia întâi, luptă pentru Cupa Stanley și își câștigă locul printre cei mai buni jucători din ligă. Astfel, jucătorii pot avansa de la statutul de amator la cel de vedetă.

Jucătorii au acum mai multe opțiuni ca niciodată să preia controlul jocului și să-și impună propriul stil de joc în fața adversarilor, în timp ce încearcă să iasă în evidență cu mișcări impresionante, inspirate de vedetele preferate. În același timp, jucătorii trebuie să facă față îmbunătățirilor aduse portarilor, ce se adaptează nivelului de dificultate din joc mai repede ca niciodată și sunt pregătiți cu noi mișcări de apărare.

Hockey Ultimate Team permite jucătorilor să își creeze echipa ideală cu vedete NHL din prezent sau din trecut și să concureze online, în noul Hut Ruh.  O versiune simplificată a modului de joc, ce le permite jucătorilor să intre rapid în joc, să progreseze și să primească recompense atunci când înscriu puncte. HR le oferă jucătorilor o mulțime de momente memorabile, recompensându-i pentru talent și creativitate.

De asemenea, în World of Chel, jucătorii pot concura în fiecare dintre cele patru moduri de joc – Ones, Threes, Drop-In sau Clubs – pentru a câștiga recompense și a juca în finala EASHL Club. Succesul jucătorului și al echipei vor fi răsplătite cu piese de echipament, articole și seturi unice

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: