BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Ebury România facilitează achiziționarea de echipamente medicale

1 apr. 2020 2 min

Ebury România facilitează achiziționarea de echipamente medicale

Reading Time: 2 minute

Ebury România anunță posibilitatea achiziționării, de către companii și ONG-uri, a echipamentelor medicale necesare pentru această perioadă, de la peste 30 de furnizori, majoritatea din China, cu care compania se află în legătură zilnică în această perioadă.

Lista echipamentelor medicale care pot fi comandate cuprinde:

  • măști (chirurgicale, FFP2, KN95, N95);
  • viziere, ochelari de protecție, mănuși (sterile, non-sterile);
  • combinezoane, halate medicale de unică folosință;
  • teste pentru depistarea Covid19;
  • dezinfectant, termometre non-contact.

Stocurile produselor au o dinamică foarte mare, lista fiind actualizată în permanență de către angajații companiei aflați în contact direct cu furnizorii.

Datorită prezenței globale Ebury, această campanie de sprijin a fost demarată în luna ianuarie, spitalele din China au avut nevoie de echipamente medicale din Europa. În prezent, fluxul de echipamente medicale funcționează în sens opus, furnizarea acestora fiind asigurată către Europa, cu ajutorul producătorilor de echipamente din China, care au revenit în fabrici.

În două săptămâni, au fost încheiate comenzi în Spania, România, Canada, Germania și U.K pentru peste 800.000 de măști de diferite tipuri, peste 7.000 de sticle de dezinfectant, precum și pentru 100.000 de kituri de testare Covid19, achiziționate de investitorul Ebury, banca spaniolă Santander, iar multe alte comenzi sunt în curs de procesare. 

Având în vedere schimbările frecvente în ceea ce privește condițiile de logistică, în acest moment, timpul de transport China – România (vamă) aproximat este de 7-14 zile lucrătoare.

De asemenea, pentru produsele cu stoc epuizat, timpul de fabricație necesar variază între 7-14 zile.

Însă, Ebury nu poate oferi garanții în legătură cu procedurile vamale din România, acestea nefiind sub jurisdicția companiei.

Companiile sau ONG-urile care doresc să afle mai multe informații pot să se adreseze Laurei Sîrbu, Head of Desk Ebury Romania, la adresa de mail laura.sîrbu [at] ebury.com.

Înființată în Londra în anul 2009, cu birouri la nivel global, Ebury oferă servicii personalizate de schimb valutar și finanțare pentru mai mult de 37.500 de companii din întreagă lume, ajutându-le să gestioneze riscul valutar și să-și planifice în mod strategic abordarea plăților internaționale, pentru a-și accelera creșterea. La nivel internațional, Ebury a fost inclusă în topurile Tech City Future 50 și topul Deloitte Technology Fast 50 2017, care premiază companiile de tehnologie din UK cu cea mai rapidă creștere.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: