fbpx
Marketing Stiri

Se aprinde Magenta!

02/09/2014

Se aprinde Magenta!

Sub sloganul “Aprindem Magenta!”, Romtelecom si COSMOTE Romania au demarat campania care precede intrarea noului brand Telekom Romania pe piata locala.

Lansarea va fi marcata de o serie de evenimente dedicate, ce vor avea loc in Bucuresti (Piata George Enescu), Iasi (Esplanada Palatul Culturii) si Cluj-Napoca (Piata Unirii), in data de 13 septembrie, cu incepere de la ora 18.00, cu intrare libera.

In cadrul show-ului gazduit de Smiley si Bartos, toate evenimentele din orase vor fi conectate, printr-o transmisiune in direct de la evenimentul de lansare ce are loc si in Berlin, astfel incat Germania sa ureze bun venit Romaniei in marea familie internationala Telekom.

Romanii sunt invitati sa lanseze chiar ei noul brand, participand la spectacolele interactive. Show-ul va fi controlat de catre consumatori prin aplicatia HAI! (Play Store si App Store). Astfel, acestia vor avea oportunitatea sa voteze urmatoarele piese ce vor fi interpretate pe scena, sa fie parte din cel mai mare “share-fie”, sa participe la primul karaoke interactiv intre orase si sa fredoneze melodii consacrate alaturi de cantareti apreciati si trupe renumite, cum ar fi Inna (Bucuresti), Horia Brenciu (Cluj-Napoca) si 3SudEst (Iasi).

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE