Business Stiri Tech

EGV investește în platforma de educație UniApply

22 dec. 2020 < 1 min

EGV investește în platforma de educație UniApply

Reading Time: < 1 minut

Early Game Ventures a investit în UniApply (vreaulafacultate.ro), companie care construiește o platfomă ce facilitează managementul relației dintre facultăți și studenți, procesul de selectare a unei facultăți și aplicarea propriu-zisă. Compania are target global, cu atenție deosebită acordată studenților din China și India care aplică la facultăți din Europa de Vest. Pe piața românească, UniApply operează sub denumirea vreaulafacultate.ro.

“Asistăm la o revoluție în învățământ, determinată în primul rând de pandemia COVID, dar și de evoluția naturală a lucrurilor”, a declarat Dan Călugareanu, partenerul Early Game care a inițiat tranzacția. “Credem că această revoluție va lăsa urme adânci și în învățământul românesc. În sensul acesta, vedem în UniApply și în platformele lansate de companie, vreaulafacultate.ro și uniapply.org, infrastructura tehnologică necesară pentru a continua digitalizarea educației. Ne îndreptăm către o lume în care accesul la educație nu ține cont de granițe, iar echipa UniApply face acest lucru mai ușor. Este o misiune generoasă, în care credem și pe care ne dorim să o sprijinim prin capital, conexiuni și resursele de care dispunem.”

În cadrul rundei, alături de EGV au mai participat Simple Capital și angel investors.

”Aplicația în sine este automatizată de platforma noastră, ce e important e să alegi
bine universitatea, iar aici intervine magia UniApply. Au aplicat prin noi 13.000 de actuali studenți, oameni cărora le-am îndeplinit visele. De două luni a început drumul nostru internațional și vrem ca în 5 ani să avem peste un milion de studenți aplicanți”, a declarat Andrei Nicolae, unul dintre fondatorii UniApply.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: