Management Stiri

eJobs consolidează echipa de management

17 ian. 2017 < 1 min

eJobs consolidează echipa de management

Reading Time: < 1 minut

eJobs Group, compania care deține celebra platformă de recrutare online a anunțat recent numirea lui Bogdan Badea în poziția de director de vânzări al eJobs.

Bogdan Badea are o experiență vastă în vânzări și business development acumulată în cadrul unor companii mari precum P&G, Accace sau EY România, unde a coordonat de-a lungul carierei echipe, proiecte și portofolii complexe. În ultimii doi ani, Bogdan și-a dezvoltat cariera în cadrul Smartree, o companie de externalizare a serviciilor de salarizare și administrare de personal din România, în calitate de Business Development & Strategic Alliances Director.

„Mă bucur că echipa eJobs a mai adăugat un nou membru cheie, alături de care vom putea consolida poziția de lider a companiei în piața de recrutare din România”, spune Andrei Frunză, CEO al eJobs Group.

Pe termen mediu și lung, obiectivele strategice ale echipei conduse de Bogdan Badea vizează extinderea companiei în segmentul business-to-business și dezvoltarea portofoliului de servicii dedicate acestui segment. Astfel, Bogdan va coordona, din noua poziție dezvoltarea strategiei de vânzări și consolidarea parteneriatelor cu clienții de tip companii.

„Preiau o responsabilitate importantă, aceea de a conduce o echipă care a avut performanțe foarte bune pe o piață extrem de competitivă. Împreună, vom continua să lucrăm la extinderea gamei de soluții de recrutare inovatoare, care să susțină permanent nevoile partenerilor noștri și să-i sprijine pe aceștia să-și atingă propriile obiective de performanță”, spune Bogdan Badea, Head of Sales eJobs Group.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: