Marketing Stiri

Sony lanseaza Microtising

26 nov. 2014 2 min

Sony lanseaza Microtising

Reading Time: 2 minute

Datorita calitatii imaginilor redate de televizoarele Sony BRAVIA 4K Ultra HD, care ofera de patru ori mai multe detalii decat cele Full HD, Sony a identificat o noua oportunitate pentru companiile de advertising si a lansat Microtising.

Cuvantul Microtising este un hibrid intre microscopic si advertising.

Practic, anunturile publicitare nu trebuie sa mai aiba dimensiuni la fel de mari ca inainte, iar acest nou mediu poate merge mana in mana cu publicitatea traditionala, aratand fanilor tehnologiei 4K un nou mod de impachetare a reclamelor in timp ce urmaresc meciul de fotbal la o calitate fara precedent.

Recent, a fost lansata o campanie de “Microtising” care promoveaza logoul 4K tiparit pe ghetele fotbalistului francez Olivier Giroud de la Arsenal Londra, cu care Sony a incheiat un parteneriat.

Astfel, anunturi publicitare de dimensiuni reduse au fost plasate pe ghetele fotbalistului si acestea putand fi observate doar la rezolutia 4K Ultra HD.

Prima campanie de “Microtising” a fost lansata de Sony la turneul de tenis de la Wimbledon 2013, in timpul careia jucatoarea britanica Anne Keothavong a purtat anunturi publicitare microscopice pe unghii, pe sireturile de la pantofi si pe echipamentul sportiv, evidentiind astfel profunzimea si claritatea de care te poti bucura doar pe un ecran 4K care arata de patru ori mai multe detalii decat unul Full HD.

“Campania va integra de asemenea anunturi plasate pe iarba, pentru ca si gazonul constituie un punct important in evolutia unui jucator. Aceasta relatie dintre jucator si gazon este la fel de potrivita cum sunt televizoarele Sony 4K pentru fotbal – speram ca telespectatorii sa se identifice cat mai mult cu trairile din stadion”, explica Motoi Kawamura, seful departamentului European de Marketing si Product Planning al diviziei de televizoare.

Sony are disponibile in acest moment noua televizoare 4K Ultra HD, incepand cu seria X85, seria X9 cu sunet superior, proaspat lansatul model curbat S90 si, nu in ultimul rand, seria X95.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: