Stiri

Electrocasnicele Dolce&Gabbana și Smeg, pe piața din România din decembrie 2017

Reading Time: 2 minute

Häfele România lansează pe piața locală noua colecție capsulă de electrocasnice Smeg realizată în colaborare cu Dolce&Gabbana.

Colecția „Sicily is my love” a fost prezentată în exclusivitate publicului la cea mai mare și importantă expoziție internațională de mobilă, Salone del Mobile di Milano 2017.

Din această colecție fac parte prăjitoare de pâine, storcătoare de fructe și legume, expressoare, fierbătoare, blendere, mixere cu bol și storcătoare de citrice. Toate acesta au decorul tipic sicilian, cu lămâi, citrice, pere și cireșe, încadrate în forme geometrice triunghiulare ce poartă numele de „crocchi”.

Există, de asemenea, și motive florale delicate inspirate de plantele prezente pe coastele siciliene, imagini cu fascinantul munte Etna, înconjurate de frize decorative, ruine pitorești ale templului grec al lui Castor și Polux, situat în faimoasa Vale a Templelor, stema Siciliei, dar și o serie de detalii asemănătoare frunzelor de acant stilizate.

Conceptul „Sicily is my love” este un omagiu adus lui  Domenico Dolce și lui Stefano Gabbana, dar și Italiei și gastronomiei italienești, din care Smeg se inspiră constant.

Noua colecție Smeg Dolce&Gabbana va fi disponibilă în România prin intermediul filialei locale a Häfele începând cu luna decembrie a anului 2017. 

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania.

A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului.

Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria.

În exercițiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajați în 37 de filiale, și numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania.

Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare.

 

Loredana Sandulescu

Recent Posts

A doua ediție a Festivalului Suflet de România ne aduce aproape de tot ce ne face bine, pe Domeniul Regal de la Săvârșin

Sâmbătă și duminică, pe Domeniul Regal de la Săvârșin, are loc a doua ediție a festivalului Suflet de România, evenimentul…

o zi ago

Virgil Ichim, CEO Allianz-Țiriac Pensii Private, pleacă de la conducerea companiei începând cu data de 30 aprilie 2024

Virgil a condus operațiunile fondului de pensii din anul 2019, iar anterior a avut diverse roluri de coordonare a echipelor…

2 zile ago

Statistică Eurostat: România are prețuri mai mici pentru energie

Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici…

2 zile ago

Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara discuțiilor publice privind tranziția energetică. Ele au nevoie de sprijin mai mare…

2 zile ago

AQUILA a finalizat preluarea Parmafood. A doua achiziție din acest an

AQUILA (simbol bursier AQ), lider în servicii integrate de distribuție și logistică pentru piața bunurilor de larg consum din România…

2 zile ago

Internet pentru zonele rurale prin PNRR. Proiect de 94 de milioane de euro

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a publicat vineri, 26 aprilie, Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 din Componenta 7 –…

2 zile ago