Lifestyle Stiri

Electrocasnicele Dolce&Gabbana și Smeg, pe piața din România din decembrie 2017

27 apr. 2017 2 min

Electrocasnicele Dolce&Gabbana și Smeg, pe piața din România din decembrie 2017

Reading Time: 2 minute

Häfele România lansează pe piața locală noua colecție capsulă de electrocasnice Smeg realizată în colaborare cu Dolce&Gabbana.

Colecția „Sicily is my love” a fost prezentată în exclusivitate publicului la cea mai mare și importantă expoziție internațională de mobilă, Salone del Mobile di Milano 2017.

Din această colecție fac parte prăjitoare de pâine, storcătoare de fructe și legume, expressoare, fierbătoare, blendere, mixere cu bol și storcătoare de citrice. Toate acesta au decorul tipic sicilian, cu lămâi, citrice, pere și cireșe, încadrate în forme geometrice triunghiulare ce poartă numele de „crocchi”.

Există, de asemenea, și motive florale delicate inspirate de plantele prezente pe coastele siciliene, imagini cu fascinantul munte Etna, înconjurate de frize decorative, ruine pitorești ale templului grec al lui Castor și Polux, situat în faimoasa Vale a Templelor, stema Siciliei, dar și o serie de detalii asemănătoare frunzelor de acant stilizate.

Conceptul „Sicily is my love” este un omagiu adus lui  Domenico Dolce și lui Stefano Gabbana, dar și Italiei și gastronomiei italienești, din care Smeg se inspiră constant.

Noua colecție Smeg Dolce&Gabbana va fi disponibilă în România prin intermediul filialei locale a Häfele începând cu luna decembrie a anului 2017. 

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania.

A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului.

Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria.

În exercițiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajați în 37 de filiale, și numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania.

Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: