Business Stiri Tech

Electronic Arts preia Codemasters

18 feb. 2021 < 1 min

Electronic Arts preia Codemasters

Reading Time: < 1 minut

Electronic Arts a anunțat astăzi finalizarea achiziției Codemasters pentru o sumă totală de 1,2 miliarde de dolari. Popularele francize Codemasters, Formula 1, DIRT, DiRT Rally, GRID și Project CARS, vor sta alături de franciza Need for Speed de la Electronic Arts, jocul pentru mobil Real Racing și titlurile EA SPORTS.

„Fanii curselor devin mai mulți pe zi ce trece în întreaga lume, iar împreună, francizele din portofoliul nostru ne vor permite să creăm noi experiențe de joc inovatoare și să atragem și mai mulți jucători pasionați de mașini și sporturi cu motor. Echipele noastre vor fi o forță globală a jocurilor video de curse și abia așteptăm să ne apucăm de treabă”, a declarat Andrew Wilson, CEO, Electronic Arts.

Fuziunea va deschide noi oportunități de creștere pentru francizele Codemasters prin accesul la rețeaua Electronic Arts de peste 430 de milioane de jucători și servicii de top de abonare la multiple platforme. Electronic Arts aduce, de asemenea, capacități de deep data și analiză echipelor Codemasters, oferind informații valoroase despre publicul lor pentru a accelera performanța francizelor. Aceste capacități, precum și puterea globală de publicare, marketing și dezvoltare a jocurilor Electronic Arts, vor deschide calea către noi oportunități pentru portofoliul combinat de jocuri al grupului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: