Business Stiri

Elefant.ro investește 150.000 de euro într-un showroom în Brașov

21 iul. 2021 < 1 min

Elefant.ro investește 150.000 de euro într-un showroom în Brașov

Reading Time: < 1 minut

Elefant.ro a deschis un showroom în Brașov, în cadrul Centrului Comercial Magnolia, în urma unei investiții de 150.000 de euro.

Suprafață de 116 mp

Showroom-ul este destinat atât vânzării directe, cât și ridicării coletelor cu produsele comandate online. În spațiul amenajat pentru vânzări directe, există zona de Beauty unde clienții pot găsi în special parfumuri, cosmetice și accesorii vestimentare, dar și zona Gifts dedicată celor care au nevoie rapid de un cadou, de unde pot achiziționa jucării, cărți sau vinuri.
 
Deschiderea showroom-ului din Brașov este parte a strategiei elefant.ro de a-și extinde prezența fizică, dincolo de experiența online pe care clienții noștri o cunosc de mai bine de 11 ani. Prezența pe mai multe canale ne ajută totodată să venim mai rapid în întâmpinarea dorințelor clienților noștri și să simțim mai bine pulsul retailului local“, a declarat Sergiu Chircă, Director General la elefant.ro.

Fondat in 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filială la Chișinău, în Republica Moldova – magazinul online local elefant.md.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: