Companii Lifestyle Stiri

Topul celor mai vândute cărți

27 iul. 2018 2 min

Topul celor mai vândute cărți

Reading Time: 2 minute

Irina Binder este autoarea volumului cel mai popular din România, Străinul de lângă mine dominând topul celor mai vândute cărți pe elefant.ro în primele 6 luni ale acestui an. Povestea picantă a trei prietene completează succesul avut de Irina Binder în anii anteriori cu seria Fluturi și romanul Insomnii, arată retailerul online, într-un comunicat de presă.

Pe poziția a doua în preferințele cititorilor români s-a situat best-sellerul internațional Sapiens. Scurta istorie a omenirii, scris de profesorul israelian Yuval Noah Harari. Topul este completat de Oamenii fericiți citesc și beau cafea, a autoarei franceze Agnes Martin-Lugand.

Printre primele zece cele mai populare cărți în limba română se numără și best-sellerul Origini al prolificului autor Dan Brown, dar și Homo Deus. Scurtă istorie a viitorului, un alt titlu semnat Yuval Noah Harari.

Sapiens: A Brief History of Humankind domină categoric și topul elefant.ro al cărților în limba engleză vândute în perioada ianuarie-iunie 2018.

 

Două dintre cele mai populare volume de dezvoltare personală editate de Penguin Books, 12 Rules for Life și Thinking, Fast and Slow completează primele poziții ale topului. Prima, scrisă de psihologul canadian Jordan B. Peterson, este printre cele mai bine vândute cărți la nivel mondial în 2018 și se dorește a fi un ghid “pentru viață”. Al doilea volum, Thinking, Fast and Slow, declarat best-seller de prestigioasa publicație New York Times, oferă o perspectivă nouă asupra modului în care gândim și luăm decizii.

Printre preferințele cititorilor de carte în limba engleză s-au numărat și Origin, de Dan Brown, seria de șapte titluri Harry Potter, dar și seria completă Game of Thrones.

“Am remarcat cu bucurie că românii apreciază tot mai mult titlurile în limba engleză pe care preferă acum să le cumpere din România, în loc să le comande de la marii retaileri internaționali. Catalogul de carte în limbă engleză de pe elefant.ro a fost în permanență îmbunătățit ajungând în prezent la peste 250.000 de titluri ce pot fi achiziționate la prețuri de multe ori mai bune decât pe Amazon“, spune Adrian Dinu, director comercial la elefant.ro.

Elefant a introdus pentru prima data în oferta sa cărți în limbă engleză în 2015.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 1.500.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele 25 de puncte de livrare din București și din țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: