Antreprenori by eMAG

Eleganta fara varste

23 apr. 2013 < 1 min

Eleganta fara varste

Reading Time: < 1 minut

Unicul proiect de fashion romanesc, dedicat copiilor a fost lansat de Roxana Dumitru si Adina Sasu, doua antreprenoare, care au avut curajul sa viseze la frumoasa lume a copilariei.„Designers for Kids” este primul proiect de moda, Made in Romania, care debuteaza cu patru colectii de haine si accesorii pentru copii, create de designeri romani. Rhea Costa, Malvensky, Carla Szabo si Zaysha sunt designerii romani care au semnat primele colectii, ce pot fi achizitionate online de pe pagina www.designersforkids.ro.

„Este un proiect minunat, la care am participat cu si din tot sufletul prin creatiile special concepute pentru Designers for Kids”, spune Rhea Costa. „O initiativa de laudat, care aduce un zambet sincer pe chipul tuturor copiilor”, a mai precizat designerul. 

Piesele vestimentare si accesoriile sunt potrivite atat tinutelor de zi, cat si pentru ocazii festive. Mai mult, conceptul are si o latura sociala, la fiecare articol cumparat, 10% din suma este redistribuita organizatiei Mia’s Children, iar in scurt timp proiectului se vor alatura si alte organizatii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: