Companii Finanțe Stiri

eMAG, credite cu dobândă zero pentru sellerii din Marketplace

13/09/2019 2 min read

author:

eMAG, credite cu dobândă zero pentru sellerii din Marketplace

Reading Time: 2 minute

eMAG, în parteneriat cu Idea::Bank testează, în premieră în România, prima linie de finanțare cu dobândă zero pentru sellerii din Marketplace. Proiectul-pilot se adresează sellerilor din eMAG Marketplace și va fi optimizat timp de două luni pe un număr de 135 de selleri, care pot accesa un plafon de creditare de peste 3,8 de milioane de euro.

Proiect-pilot testat de 135 de selleri din eMAG Marketplace care pot accesa un plafon de creditare de peste 3,8 de milioane euro. Proiectul urmează a fi optimizat pe o perioadă de două luni.

eMAG va investi mai bine de 265.000 euro în susținerea costurilor de finanțare ale sellerilor care vor accesa proiectul.

eMAG va susține integral, din resurse proprii și în anumite condiții, contravaloarea dobânzilor liniilor de finanțare accesate de selleri prin eMAG Seller Credit powered by Idea Bank.

“Pentru a-și îmbunătăți rezultatele și pentru a oferi clienților eMAG o experiență din ce în ce mai bună, partenerii noștri au nevoie să investască în oameni, produse și servicii. Aceștia au nevoie de soluții de finanțare rapide, pentru a rămâne competitivi într-o piață extrem de dinamică. Noi am investit în dezvoltarea unui program care să îi ajute să își crească vânzările și, alături de partenerul nostru Idea:: Bank, le punem la dispoziție o soluție de finanțare pe care o pot accesa, în anumite condiții, fără să suporte niciun cost”, a declarat Florin Filote, director, eMAG Marketplace.

Cu ajutorul eMAG Seller Credit powered by Idea::Bank sellerii vor avea posibilitatea de a accesao linie de finanțare bazată pe valoarea medie a vânzărilor lor trimestriale realizate pe eMAG Marketplace, calculată în funcție de istoricul ultimului an, dar nu mai mult de 300.000 de lei. Suma va putea fi disponibilă în maximum trei zile lucrătoare, fără să fie necesară prezența sellerului la sediul băncii.

Banii obținuți vor putea fi investiți în dezvoltarea personalului sau atragerea unui personal mai bine calificat, în suplimentarea stocurilor și extinderea gamei de produse.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă