Antreprenori by eMAG Stiri

Managementul timpului, o problema?  

25 mart. 2016 2 min

Managementul timpului, o problema?  

Reading Time: 2 minute
G Munteanu
Gabriel Munteanu, SoftData

Aveti probleme cu managementul timpului? SoftData, compania fondata de antreprenorul Gabriel Munteanu, ofera o solutie prin lansarea Insightsolution, un instrument digital menit sa usureze munca managerilor, angajatilor, si chiar a parintilor, care aspira la eficienta, prin managementul timpului.

Programul, disponibil in trei variante (personala, business si educationala), pune sub aceeasi umbrela emailul, zona de note, proiectele in evolutie, calendarul cu deadline-uri sau dialogul digital si le ofera utilizatorilor posibilitatea de a urmari toate proiecte si sarcinile, de a oferi feedback in timp real si de a economisi, astfel, timp.

Versiunea personala se adreseaza persoanelor cu foarte multe proiecte si este o solutie ideala pentru freelanceri sau cei acreditati PFA. Softul ofera multa flexibilitate in urmarirea proiectelor proprii, ajutand utilizatorii sa gestioneze resursele disponibile mai eficient. Versiunea personala joaca rolul unui “sef” care monitorizeaza dinamica proiectelor, respectarea deadline-urilor si gestionarea riguroasa a listei de “to do”.

Versiunea business se adreseaza companiilor si departamentelor de HR. Este ideala pentru entitatile juridice care administreaza proiecte cu mai multe departamente simultan sau pentru firmele care lucreaza cu parteneri de la distanta. Prin Insightsolution se pot rezolva cu usurinta proiecte complexe. Fiecare etapa poate fi urmarita atent, astfel incat blocajele dispar, iar productivitatea nu este afectata pe parcursul implementarii.

Versiunea educationala se adreseaza profesorilor, unitatilor de invatamant sau parintilor care vor sa asigure copilului o educatie riguroasa, dar in acelasi timp sa-i ofere si timpul liber atat de necesar. Este un instrument bun, ce ajuta copilul sa realizeze care sunt resursele de care dispune si sa le foloseasca intr-un mod eficient. In acelasi timp, invatand sa foloseasca modul de lucru digital, cu termene clare si feedback pentru imbunatatirea rezultatelor, copiii tind sa fie mult mai bine pregatiti pentru viata profesionala de mai tarziu.

Pretul de utilizare al programului se modifica in functie de necesitatile clientilor. Acesta variaza in functie de capacitatea de stocare pe server, precum si de numarul de utilizatori. 

Programul este disponibil si intr-o versiune demo gratuita, ce poate fi explorata pe site

Programul a fost dezvoltat de Gabriel Munteanu, impreuna cu fiul sau, Mihai Munteanu, fost olimpic international la matematica, in prezent doctorand in Statele Unite.

Gabriel Munteanu este absolvent al Academiei Tehnice Militare si al Academiei de Studii Economice. Dupa o experienta indelungata in domeniul mentenantei in aviatie, el a optat pentru un job in IT, unde a inceput sa dezvolte softuri cu miza pe eficienta, pentru  companii cu tipologii diverse. In urma cu cativa ani, a optat pentru antreprenoriat, lansand SoftData.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: