Stiri Tech

eMag recruteaza in Iasi

30 ian. 2015 < 1 min

eMag recruteaza in Iasi

Reading Time: < 1 minut
Tudor Manea_Vicepresedinte si Director HRTehnologie eMAG_
Tudor Manea, eMag

Retailerul online eMAG organizeaza pe 5 februarie la Iasi “IT Networking Day”, un eveniment gandit sub forma unei discutii interactive cu specialistii din comunitatea IT.

Evenimentul are loc in contextul in care in noiembrie anul trecut eMag a deschis in Iasi un centru de programare si si-a propus sa recruteze, in primul an de activitate, 40 de programatori. Acesta este doilea centru de programare deschis in tara, dupa cel din Craiova.

“Dorim sa cunoastem comunitatea de specialisti IT din Iasi si sa prezentam proiectele noastre, tehnologiile pe care le folosim in prezent, precum si planurile noastre de dezvoltare, atât la nivel local, cât si regional. Participantii vor avea ocazia sa cunoasca modul de organizare, metodologia de lucru, dar si sa afle mai multe detalii despre structura echipei si rolurile pe care le avem deschise in acest moment la Iasi”, spune Tudor Manea, Vicepresedinte si Director HR&Tehnologie, eMAG.

eMag recruteaza in Iasi specialisti PHP, Linux si alte tehnologii web, Product Managers, specialisti Quality Assurance pentru pozitii full-time.

Evenimentul “IT Networking Day Iasi” este organizat in colaborare cu firma de consultanta in domeniul resurselor umane, Catalyst Solutions, si va avea loc joi, 5 februarie, cu incepere de la ora 18.30 in cafeneaua The Trumpets (Palas Mall) din Iasi.

Inscrierile la eveniment se pot face aici

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: