Marketing Stiri

Lowe are un nou Director de Strategie

14 iul. 2015 < 1 min

Lowe are un nou Director de Strategie

Reading Time: < 1 minut

Bogdan Ionita este noul Director de Strategie al agentiei Lowe. El este responsabil de coordoonarea echipelor de cercetare, planning si strategie, care lucreaza pentru clientii agentiei briefuri integrate, ce acopera toate palierele de comunicare: traditional, digital, BTL si experiential. Bogdan Ionita a lucrat deja campanii pentru clienti precum Gothaer, Johnson&Johnson, Scandia Food, Unilever, Veka sau Zizin, si a contribuit la castigarea unor clienti noi, precum AFI Palace Malls sau SKOL.

Anterior a lucrat, in agentii locale si multinationale, pentru branduri din industrii diverse: telecomunicatii, bere, ciocolata, bauturi energizante, panificatie, bancar, tutun.

Numirea lui Bogdan Ionita vine la scurt timp dupa ce Vasile Alboiu a devenit Chief Creative Officer (CCO) al Grupului Lowe, pozitie din care coordoneaza activitatea tuturor echipelor de creatie din grup. Formula condusa de Alboiu asigura o perspectiva completa, care acopera creatie traditionala, digitala, PR si BTL, intr-un produs creativ contemporan.

Lowe, companie cu sediul central in Londra, face parte dintr-o retea care numara peste 90 de agentii in 65 de tari si peste 9.000 de angajati, detinuta de grupul american IPG (Interpublic Group), unul dintre cele mai mari holdinguri de comunicare la nivel mondial. Creativitatea si eficienta campaniilor au plasat Lowe in top 10 Cannes Lions Creative global networks si pe locul patru in Effie Index-Most Effective Agency Network Globally. In WARC 100, un clasament anual al celor mai bune agentii si campanii, realizat pe baza eficientei si a conceptelor strategice, Lowe se claseaza pe locul patru.  

In Romania de 22 de ani, Lowe este membra a grupului de companii din care mai fac parte Initiative, BPN, Golin, SENIORHYPER, Mobile Works si Medic One.

Agentia este premiata la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer si, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint, ADCro*.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: