Companii Stiri

eMag si Mega Image deschid impreuna o alimentara online

26 aug. 2014 2 min

eMag si Mega Image deschid impreuna o alimentara online

Reading Time: 2 minute

Retailerii eMag si Mega Image au anuntat lansarea magazinului virtual ”Supermarket la tine acasa”, cu un portofoliu de 7.500 de produse.

Clientii vor beneficia de servicii de livrare prin curier in toata tara sau vor putea ridica personal produsele comandate online. Platforma online le va permite clientilor sa stabileasca un interval precis de livrare, in functie de programul lor.

„Supermarketul este una dintre categoriile-cheie anuntate anul acesta de eMAG ca parte a planului nostru de dezvoltare, lansarea sa schimband fundamental modul si frecventa de interactiune cu clientii”, spune Violeta Luca, Vicepresedinte si Director Executiv eMAG.

„Prin lansarea in mediul online, ne extindem strategia noastra de proximitate, astfel incat sa raspundem nevoilor clientilor nostri si sa le oferim cea mai buna oferta de produse de calitate din care isi pot face cumparaturile intr-un mod rapid si simplu”, a afirmat Xavier Piesvaux, Director General al Mega Image Romania.

Livrarea la domiciliu se va face in maximum 24 de ore oriunde in tara, iar clientii pot alege ziua si intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face in intervalul de functionare a fiecarui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numara Mega Drive, situat in Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucuresti, dar si alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucuresti si Ilfov.

Mega Image a construit un depozit in Bucuresti pentru platforma online, unde produsele comandate pe internet vor fi selectionate si pregatite de livrare. Toate cumparaturile vor fi ambalate in pungi sau cutii speciale, pentru livrare la domiciliu sau ridicare din magazine.

Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. In cazul ridicarii comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plata acceptata este online.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 332 de magazine la nivel national, sub marcile Mega Image (174), Shop&Go (156), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1).

eMAG este cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din Romania. In ultimii 13 ani, eMAG a lansat servicii noi pentru piata locala, cum ar fi 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garantia Plus si Deschiderea coletului la livrare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: