Business Companii Stiri

Endava, cu 7 birouri în România, cumpără Levvel

2 apr. 2021 < 1 min

Endava, cu 7 birouri în România, cumpără Levvel

Reading Time: < 1 minut

Endava, compania de software britanică prezentă pe piața locală cu șapte centre de livrare în Brașov, București, Cluj-Naopca, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș și Pitești a anunțat achiziția companiei Levvel, cu sediul central în Charlotte SUA), întărindu-și astfel capabilitățile de livrare “close to client” în America de Nord.
Levvel este o companie de strategie, consultanță și inginerie în zona de tehnologie, care ajută companiile să dezvolte soluții tehnologice de ultimă oră. Compania oferă o gamă completă de servicii bazate pe expertiza din zona de tehnologie, pentru a crea soluții care acoperă întreg procesul de dezvoltare a unor produse software.

Extindere pe continentul american

Compania americană are un portofoliu orientat către zona de servicii financiare și plăți, logistică/mobilitate, TMT (tehnologie, media și telecom). Această fuziune va accelera expansiunea Endava pe piața din Statele Unite, întărind în același timp expertiza pe care Endava o are în aceste sectoare principale de activitate.

Activitatea Levvel se desfășoară din Statele Unite și Mexic, compania având 172 de angajați și un
număr generos de parteneriate și certificări în zona de tehnologii emergente de vârf și platforme
cloud.

Aceasta este cea de-a treia achiziție făcută de Endava de-a lungul acestui an fiscal, după CDS (Comtrade Digital Services) în august 2020 și agenția digitală FIVE în luna martie a lui 2021. Endava a înregistrat o capitalizare bursieră de 4.17 miliarde dolari pe Bursa din New York, la data de 31 martie 2021.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: