Marketing Stiri

Vanzari record

10 dec. 2014 < 1 min

Vanzari record

Reading Time: < 1 minut
Foto Barna Nemethi
Foto: Barna Nemethi

Cu aproape 8.000 de exemplare vandute in trei zile la Targul de Carte Gaudeamus de anul acesta, volumul “Pas cu Pas”, scris de Klaus Iohannis a atins un nou record: in trei saptamani au fost vandute aproape 100.000 de exemplare.

Cartea a aparut pe 4 decembrie si in editie de chiosc, iar Curtea Veche Publishing a primit deja solicitari pentru traducerea ei in limbile germana, maghiara si bulgara.

De asemenea, editia electronica a cartii inregistreaza un record.

Autorul cartii a insistat ca volumul sa fie disponibil la un pret extrem de accesibil (15 lei), pentru a putea ajunge la un public cat mai numeros.

Romania se afla la coada clasamentului in Uniunea Europeana privind numarul de carti citite pe cap de locuitor si peste jumatate din cetateni (53.3%) au dificultati de intelegere a ceea ce citesc, tara noastra situandu-se pe ultimul loc din Europa la acest capitol (cf. Comisiei Europene).

Pentru a incuraja lectura si facilitatea accesului la carte pentru copii din mediile defavorizate, scriitoarea Silvia Irina Zimmermann, ce lucreaza la un nou volum ce va aparea la Curtea Veche Publishing, a anuntat ca va dona drepturile de autor catre Asociatia Curtea Veche si programul national de lectura „Cartile copilariei”.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: