Companii

Epson cumpara Robustelli

iul. 1, 2016 < 1 min

Epson cumpara Robustelli

Reading Time: < 1 minut

Epson Italia, parte a Epson Group, a încheiat un acord cu familia Robustelli pentru 100% din acțiunile Fratelli Robustelli („Robustelli”), lider în industria de imprimare textilă. Infiintata in 1972, cifra de afaceri Robustelli , pe 2015, a fost de 12.060.000 de euro. Epson va putea utiliza expertiza Robustelli pentru a accelera dezvoltarea de imprimante digitale inkjet pentru textile.

Piața globală de imprimare digitală pentru materiale textile este estimată să crească într-un ritm anual de aproximativ 25%. Suplimentar față de utilizarea rețelei sale de producție, Epson va valorifica rețeaua proprie de vânzări și servicii la nivel mondial pentru a oferi produsele Monna Lisa (foto), în mai multe țări și regiuni din întreaga lume.

Situată în Como, inima industriei italiene și europene de imprimare pe textile de înaltă calitate, Robustelli este specializată în dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de imprimante digitale inkjet pentru textile, în special seria Monna Lisa, a cărei dezvoltare a început în 2003, în parteneriat cu Epson.

Imprimarea digitală pentru textile implică utilizarea sistemelor de printare pentru producerea de date digitale. Este diferită de imprimarea tradițională analogică, în care plăcile dedicate sunt ștanțate direct pe material.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: