Companii Stiri Tech

Epson deschide un centru virtual de soluții industriale în Germania

dec. 23, 2020 < 1 min

Epson deschide un centru virtual de soluții industriale în Germania

Reading Time: < 1 minut

Epson a inaugurat un Centru European de Soluții Industriale (European Industrial Solutions Plus – EISC+), un hub hibrid în care clienți, parteneri și distribuitori pot testa produsele și soluțiile Epson fizic și virtual.

Noul Epson EISC+ este situat lângă Meerbusch, Germania, și poate fi accesat virtual în toată regiunea EMEA. Spațiul de 500mp oferă acces la gama completă de soluții de robotică Epson și la alte echipamente industriale specializate, fiind și gazda permanentă a întregii game de roboți SCARA produși de Epson.

Într-o perioadă în care întâlnirile faţă în faţă sunt de regulă evitate, centrul EISC+ oferă noi posibilități de a găzdui ședințe individuale cu partenerii de afaceri și de a explora noi tehnologii prin intermediul unui showroom fizic și virtual.

„Suntem nevoiți să ne obișnuim cu noi moduri de a lucra și de a interacționa unii cu ceilalți,” a declarat Volker Spanier, director Epson pentru soluții robotice în regiunea EMEAR. „Clienții și partenerii Epson sunt o parte esențială a business-ului, motiv pentru care ne mândrim că centrul EISC+ oferă acces mai mare și asistență îmbunătățită pentru clienți și parteneri. Spațiul oferă modalități inovatoare de testare a produselor noastre, clienții pot primi aici sfaturi personalizate de la experții noștri și ne pot împărtăși opiniile și nevoile lor legate de produsele noastre.”

Conceptul EISC+ a fost adus la viață de Format Werbeart, un partener pe termen lung al companiei Epson

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: