Stiri Tech

Epson lansează noi videoproiectoare pentru semnalistică, retail și turism

28 mai 2021 2 min

Epson lansează noi videoproiectoare pentru semnalistică, retail și turism

Reading Time: 2 minute

Epson își extinde gama de videoproiectoare 3LCD laser cu un nou model pentru digital signage (LightScene EV-110) și cu cinci noi serii versatile, cu luminozitate ridicată (EB-L500, EB-L600, EB-L700, EB-PU1000, EB-PU2000), destinate folosirii în mediile corporate, retail, educație și turism.

LightScene EV-110

Epson LightScene EV-110 este un videoproiector laser 3LCD conceput pentru semnalistică digitală experiențială în medii variate, precum retail, ospitalitate și atracții turistice, muzee sau galerii. Lightscene EV-110 se adresează retailerilor conștienți de impactul designului unui magazin asupra clienţilor și care doresc să îmbunătățească experiența de cumpărare in-store prin crearea de experiențe imersive și pline de imaginaţie. Furnizorii de servicii de ospitalitate vor folosi Lightscene pentru a oferi experiențe mai atractive clienților, cu ajutorul semnalisticii creative și afișajelor informative, iar muzeele și galeriile vor folosi Lightscene pentru a proiecta artă digitală sau alt conținut artistic, pentru a oferi un plus exponatelor sau pentru a crea medii experiențiale care să surprindă și să atragă vizitatorii.

Modelul EV-110 (rezoluție WXGA și luminozitate de 2.200 de lumeni) are un player media încorporat pentru redarea conținutului fără cablu, precum și conexiuni Wi-Fi și LAN care permit crearea și gestionarea conținutului live, folosind aplicația Creative Projection și software-ul Projector Content Manager. De asemenea, seria EV-110 se integrează ușor în infrastructura CMS existentă printr-un simplu cablu HDMI. 

De asemenea, EV-110 poate face edge blending (îmbinarea marginilor), pentru proiecţii impresionante în spații de mari dimensiuni, unde este necesară instalarea mai multor unități.

Seriile EB-PU1000 și EB-PU2000

Noile videoproiectoare Epson cu tehnologie laser din seriile EB-PU1000 și EB-PU2000 sunt o soluție compactă și ușoară, destinată mediului de business, educaţiei, dar potrivită și pentru a afișa diferite informații despre obiective turistice, în galerii și în muzee. Modelele Epson Pro Series dispun de funcții de instalare avansate, rezoluție WUXGA cu 4K enhancement, HDR, cât și de luminozitate ridicată, de până la 10.000 de lumeni. Mai mult, noile echipamente nu necesită întreținere regulată, datorită tehnologiei laser ce garantează 20.000 de ore de utilizare.

Seria EB-PU1000 acceptă gama existentă de lentile motorizate Epson și oferă opțiuni suplimentare, cum ar fi noul modul de stacking fără PC, ceea ce înseamnă că se pot folosi două videoproiectoare de 10.000 de lumeni pentru a dubla luminozitatea la 20.000 de lumeni, fără a fi nevoie de computer extern. Noua gamă EB-PU1000 este compatibilă cu tehnologia Near Field Communication (NFC) pentru configurarea mai simplă a set-up-urilor cu mai multe videoproiectoare, facilitând instalarea și diagnosticarea acestora.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: