Stiri Tech

Epson lansează o gamă de videoproiectoare pentru semnalistica digitală imersivă

20 nov. 2020 2 min

Epson lansează o gamă de videoproiectoare pentru semnalistica digitală imersivă

Reading Time: 2 minute

Epson își extinde portofoliul de proiectoare laser cu șase modele noi create pentru semnalistica digitală de mare impact, dar și pentru experienţe imersive unice dedicate interacţiunii cu clienţii. Noile proiectoare au fost dezvoltate pentru sectoare comerciale precum retail, hoteluri și restaurante, muzee, galerii și atracţii turistice.

Noile modele EB-L250F, EB-750 și EB-800 dispun de o sursă de lumină laser care poate oferi până la 20.000 de ore de funcționare fără mentenanță. Proiectoarele au posibilităţi de conectare variate, sunt ușor de instalat pentru ca utilizatorii să poată proiecta în orice medii și pe aproape orice suprafețe, borderless, anume pe pereți, pe podea, pe plafon și chiar pe obiecte 3D. 

„Brandurile caută noi modalități de promovare care să le scoată în evidenţă și este important să profite la maximum de spațiile existente, pentru a oferi conținut vizual cât mai clar, cu impact mare și relevant pentru clienți. Noua gamă de videoproiectoare Epson oferă soluții inovatoare de semnalistică, accesibile, fiabile și ușor de utilizat”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager la Epson România și Bulgaria. „De la proiectarea mesajelor informative, precum cele mai recente măsuri de distanțare socială, până la evidențierea promoțiilor și ofertelor, noile videoproiectoare Epson vor îmbunătăți interacțiunea clienților cu brandurile și cu produsele.”

Gama include modele ultra-short-throw și standard, iar noile display-uri facilitează redarea de conţinut dinamic și oferă imagini cu rezoluții de până la 1080 Full HD, cu luminozitate pe alb și pe culoare de la 2.000 la 5.000 de lumeni, graţie tehnologiei laser 3LCD.

EB-L250F, EB-750 și EB-800 oferă instalare la 360 de grade și dispun de numeroase conexiuni precum porturi HDMI, HDBaseT, wireless integrat și Miracast, simplificând instalarea și permițând integrarea ușoară cu infrastructura CMS deja existentă. Utilizatorii pot conecta, de asemenea, două sau mai multe videoproiectoare și pot suprapune marginile acestora prin edge blending. În plus, funcția de ecran divizat (split screen) permite utilizatorilor conectarea mai multor surse pentru a afișa simultan conținut diferit.

Cu ajutorul software-ului Projector Content Manager se pot crea liste de redare folosind fotografii, materiale video, filtre și efecte care pot fi programate și salvate pe un dispozitiv de stocare extern, pentru redarea conținutului direct pe proiector, fără cabluri.

Aplicația Creative Projection asigură accesul la o mulțime de funcții, permițând utilizatorilor să creeze conținut personalizat printr-o combinație de videoclipuri, fotografii, text și filtre prestabilite sau să încarce conținut nou. Aplicația este compatibilă cu dispozitivele iOS și oferă funcții avansate precum ajustarea și corectarea imaginii și posibilitatea de a proiecta direct de pe un dispozitiv de stocare extern.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: