Burger mania

Burger mania

Revolutia burgerilor gourmet a inceput. Popularitatea preparatului favorit al bucatariei americane castiga din ce in ce mai mult teren in randul romanilor, care prefera burgerii “home made”. Restaurantele si-au dat seama si nu stau cu mainile in san. Din ce in ce mai multe introduc in meniuri burgeri proprii Era un inceput de toamna in 2013. Nu stiam multe despre

Chef Scarlatescu semneaza cu Beraria H

Chef Scarlatescu semneaza cu Beraria H

Beraria H, cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei, anunta venirea lui Chef Catalin Scarlatescu in cadrul echipei, incepand cu luna februarie. Responsabilitatile celebrului bucatar nu tin doar de crearea unor noi retete pentru preparate, ci si de coordonarea si optimizarea echipei de bucatari si furnizori, dar si redesenarea fluxului operational si a procedurilor din bucatarie. Astfel, gustul mancarii va

Centrul distractiei se muta in H

Centrul distractiei se muta in H

Incepand din septembrie, bucurestenii au o noua destinatie de petrecere a timpului liber, in parcul Herastrau, pe locul fostului Pavilion H, unde recent a fost inaugurata Beraria H. Cu o capacitate de aproximativ 2000 de locuri in interior si 1000 de locuri in exterior este cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei. Amploarea localului este demostrata si de resursele folosite

Cursa spre primul miliard

Cursa spre primul miliard

Cu afaceri in cinci domenii conexe, investitii in terenuri agricole si, de o jumatate de an, o investitie in deschiderea celei mai mari berarii din Europa de Est, Iulian Stanciu continua expansiunea. Are planuri mari, pe cel putin zece ani de acum inainte. Primul prag este construirea companiei de un miliard de euro. Dupa care, povestea devine din ce in