Companii Lifestyle Stiri

Centrul distractiei se muta in H

12 sept. 2014 2 min

Centrul distractiei se muta in H

Reading Time: 2 minute

Incepand din septembrie, bucurestenii au o noua destinatie de petrecere a timpului liber, in parcul Herastrau, pe locul fostului Pavilion H, unde recent a fost inaugurata Beraria H.

Beraria H (2)

Cu o capacitate de aproximativ 2000 de locuri in interior si 1000 de locuri in exterior este cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei. Amploarea localului este demostrata si de resursele folosite pentru amenajare. Interiorul berariei este electrificat de peste 60 de kilometri de cabluri, iar daca cineva ar alinia mobilierul de la intrarea in Berarie, ar ajunge de la Herastrau pana in Piata Victoriei.

Amenajarile localului au durat aproximativ 7 luni si au presupun o investitia initiala de aproape 3 milioane de euro, in berarie fiind angajate aproximativ 120 de persoane.

Vlad_Dumitru“Cochetez cu ideea de a deschide acest local de aproximativ doi ani, insa momentul in care am gasit spatiul fostului Pavilion H am stiut ca este ceea ce cautam. As spune ca ambitia noastra este sa facem «cea mai tare berarie din Sud-Estul Europei», care va fi si «cea mai mare». Beraria H va fi cu siguranta unica, atat prin prisma marimii, cat si prin experienta completa si autentica specifica berariilor europene pe care o vom oferi clientilor nostri”, a declarat Vlad Dumitru, administrator al Berariei H.

Amenajarea si elementele de decor reconstituie centrele vechi ale marilor orase europene, iar design-ul interior a fost realizat de Prographic Architecture Studio sub indrumarea arhitectului Stefan Alberto Bianco. Pentru autenticitate, echipa de designeri si arhitecti a pastrat elemente ale spatiului initial pe care le-au imbinat perfect cu elemente regasite in cele mai cunoscute berarii ale lumii.

Odata cu lansarea, beraria va gazdui o serie de concerte ale unora dintre cele mai mari trupe romanesti. Pe 12 septembrie, Beraria H deschide seria de concerte live cu trupa Holograf, urmat apoi de concerte saptamanale cu trupe si artisti reprezentativi pentru diverse stiluri muzicale: Zdob si Zdub, Partizan, Voltaj, Stefan Banica Jr, Guess Who, Antonia etc.

Beraria H (4)

Campania ce anunta lansarea oficiala este conceputa sub forma unei campanii electorale pentru titlul de Primar al Orasului H, un loc plin de chef de viata si bucurie. Candidatii la Primaria Orasului H sunt Artan (Partizan), Monica Anghel, Claudiu Teohari a.k.a. Teo de la Sector 7 si Mihai Margineanu. Timp de o luna, ei se vor “lupta” in promisiuni electorale de distractie.

Meniul localului contine mai multe sortimente de bere, precum si preparate traditionale romanesti si germane. Bucataria va fi condusa de Chef Ionut Toma.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: