Școală pentru chefii de mâine

Școală pentru chefii de mâine

Alegerile pe care le facem în viață ne definesc și își pun amprenta pe ceea ce lăsăm în urma noastră. Cristina van der Schaaf a fondat o școală de artă culinară, Horeca School, pentru a lăsa în urmă un mod de educație, o formă de pasiune și de creativitate.  Cum v-a venit ideea acestui proiect? Am ales să las o

Yellow.Menu: peste 10.000 de comenzi si 2 chefi noi

Yellow.Menu: peste 10.000 de comenzi si 2 chefi noi

Serviciul de food delivery Yellow.Menu a depasit pragul de 10.000 de comenzi, in mai putin de cinci luni de la lansare. In total, peste 2.500 de clienti au beneficiat de conceptul revolutionar al pranzului de cinci stele la birou. In proportie de 70%, comenzile au provenit din aplicatiile de mobil, acest lucru reflectand stilul de viata dinamic al clientului Yellow.Menu.

Doggy Bag, o solutie la indemana

Doggy Bag, o solutie la indemana

<p>  </p> <p> La nivel global, restaurantele produc 3 milioane de tone de deseuri, dintre care 2 milioane din partea bucatarilor si 1 milion de tone din partea clientilor, prin resturile din farfurii.</p> <p> Maria Gavrilescu, Channel Marketing Leader, Unilever Food Solutions, a precizat ca atunci cand au primit aceste studii de la divizia de research a companiei, s-au gandit