Chef Scărlătescu gătește la Jubile Concept

Chef Scărlătescu gătește la Jubile Concept

Jubile Concept, o nouă locație de evenimente din nordul Bucureștiului, pregătește pentru petrecerile corporate de final de an pachete speciale în colaborare cu Chef Cătălin Scărlătescu, dar și alte experiențe culinare tematice. Pentru cei care își doresc un meniu aparte, propunerea este meniul lui Chef Scărlătescu care presupune prezența la petrecere a chef-ului, personalizarea meniului cu preparate de top și invitații

Exclusivitate pentru petreceri speciale

Exclusivitate pentru petreceri speciale

Bucureștiul duce lipsă de spații mari pentru evenimente corporate sau private. De aceea, orice locație nouă este un generator de idei și de creativitate. Jubile Concept este un astfel de spațiu, recent lansat în oraș. George Ciașu, Manager Jubile Catering, explică motivele lansării lui. “Cererile constante pe care le-am avut încă de anul trecut ne-au determinat să ne completăm serviciile

Burger mania

Burger mania

Revolutia burgerilor gourmet a inceput. Popularitatea preparatului favorit al bucatariei americane castiga din ce in ce mai mult teren in randul romanilor, care prefera burgerii “home made”. Restaurantele si-au dat seama si nu stau cu mainile in san. Din ce in ce mai multe introduc in meniuri burgeri proprii Era un inceput de toamna in 2013. Nu stiam multe despre

Chef Scarlatescu semneaza cu Beraria H

Chef Scarlatescu semneaza cu Beraria H

Beraria H, cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei, anunta venirea lui Chef Catalin Scarlatescu in cadrul echipei, incepand cu luna februarie. Responsabilitatile celebrului bucatar nu tin doar de crearea unor noi retete pentru preparate, ci si de coordonarea si optimizarea echipei de bucatari si furnizori, dar si redesenarea fluxului operational si a procedurilor din bucatarie. Astfel, gustul mancarii va