Lifestyle

Chef Scărlătescu gătește la Jubile Concept

19 oct. 2017 2 min

Chef Scărlătescu gătește la Jubile Concept

Reading Time: 2 minute

Jubile Concept, o nouă locație de evenimente din nordul Bucureștiului, pregătește pentru petrecerile corporate de final de an pachete speciale în colaborare cu Chef Cătălin Scărlătescu, dar și alte experiențe culinare tematice. Pentru cei care își doresc un meniu aparte, propunerea este meniul lui Chef Scărlătescu care presupune prezența la petrecere a chef-ului, personalizarea meniului cu preparate de top și invitații personalizate, semnate de el însuși, pentru fiecare companie. În plus, fiecare participant la eveniment va primi un cadou delicios – cozonacul lui Scărlătescu, pregătit după rețeta sa.

”Urmează finalul anului, astfel că, cei care nu și-au definitivat planurile pentru petrecerea de Crăciun, îi invităm să își impresioneze partenerii sau să își motiveze angajații cu un eveniment reușit. În ceea ce privește tendințele pentru petrecerile de Crăciun corporate, experiența invitațiilor este cea care contează, de aceea venim în ajutor cu idei unice pentru a face din petrecerea de Crăciun una memorabilă. Puteți alege preparatele unui Chef de renume, meniuri tradiționale, elegante sau sofisticate. În plus, noua locație Jubile Concept este una dintre puținele săli de evenimente din București cu o capacitate de peste 1.000 de persoane într-o sală grandioasă, în varianta de open space, fără coloane sau stâlpi, cu un design elegant și funcțional. Astfel se pot organiza evenimente de la 100 la peste 1.000 de persoane”, a spus George Ciaușu, Manager Jubile Concept.

Jubile Concept a pregătit mai multe pachete tematice, precum: Letter to Santa, Jingeling Around și Winter Joy, care includ preparate culinare desăvârșite, adaptate atât sezonului rece, cât și gusturilor și cerințelor invitaților. Există și varianta meniului tradițional în aer liber, care include antreuri reci, preparate la ceaun și grătar, vin și țuică fiartă.

Pentru a oferi experiențe aparte invitaților, Jubile propune o serie de pachete opționale speciale: Prosseco Bar – pentru un welcome deosebit, Santa’s Candy Bike tematic – cu produse delicioase personalizate în tematica de Crăciun, dar și prăjituri în culorile firmei sau cu logo-ul acesteia. Pentru un eveniment interactiv puteți opta pentru un Burger Bar, unde invitații își pot crea propriul burger, după gustul lor. Un pachet spectaculos, care vă poate condimenta evenimentul este Desert Live Cooking Station, unde un bucătar iscusit pregătește live deserturi flambate.

Reușita unui eveniment stă în atenția la detalii, astfel că pentru fiecare eveniment la Jubile Concept beneficiați de toate facilitățile dorite și chiar de un event planner pentru a vă ajuta la coordonarea fiecărui aspect al evenimentului.

Jubile, Furnizor Oficial al Casei Regale a României are o experiență de peste 10 ani în domeniul HoReCa. Jubile Concept este localizată într-un cadru natural deosebit, cu multa lumină naturală, internet wi-fi gratuit, peste 100 de locuri de parcare, echipamente audio-video.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: