Companii Stiri

Extindere in reteua Noriel

6 apr. 2015 < 1 min

Extindere in reteua Noriel

Reading Time: < 1 minut

Noriel a deschis cel mai mare magazin din retea in cadrul noului centru comercial din Brasov, Coresi Shopping Resort, lansat oficial la sfarsitul lunii martie.

Noul magazin Noriel Mega Store are o suprafata de 1.024 mp si este al 44-lea din tara. Investitia alocata acestei lansari se ridica la 500.000 de euro.

Pe langa jucarii si jocuri, noul magazin produse si accesorii de puericultura, pentru copii intre 0 – 3 ani, sub marca Noriel Bebe si articole de imbracaminte pentru copii intre 0 si 14 ani, precum si o linie speciala de imbracaminte pentru viitoarele mamici, recent lansata.

Complexul Coresi are o galerie comerciala de 32.000 metri patrati iar Noriel este unul dintre magazinele ancora ale complexului, intre cele 100 magazine deschise.

Compania Noriel a fost infiintata in 1993 de catre sotii Mirela si George Constantinescu, de profesie ingineri. Compania a inceput prin a produce jocuri precum „Nu te supara, frate”, „Comoara lui Piticot” sau „Pacalici” in diverse sectii din Bucuresti, iar in 1999 a infiintat propriul centru de productie in Prahova. Astazi compania are  o linie bogata si variata de produse proprii, care include jocurile romanesti deja celebre, plusuri si jocuri educative precum Plastelino sau Micul Artist.

Grupul Noriel este condus de Cristian Constantinescu, in actionariatul grupului fiind si compania Axxess Capital (ce administreaza fondurile de investitii RAEF si BAF). In prezent, Grupul Noriel include companiile Noriel Impex (distribuitor de jucarii), Toys and Games Industry (fabrica de jucarii de la Prahova), Intertoy Zone (divizia de retail fizic si online).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: