Companii Stiri

Doua noi restaurante Subway

3 mart. 2015 < 1 min

Doua noi restaurante Subway

Reading Time: < 1 minut

Subway a inceput anul in forta si, in numai doua luni, a deschis doua restaurante noi in Oradea si Alba Iulia

Planurile de extindere a retelei de restaurante Subway continua si in acest an intr-un ritm alert. In numai doua luni, Subway a deschis doua noi restaurante in Oradea si Alba Iulia, doua locatii strategice pentru grup. Succesul inregistrat de primul Subway drive-thru din Sibiu, vizitat zilnic de sute de clienti a condus la extinderea parteneriatului cu Petrom si a deschis al doilea restaurant din cadrul benzinariei, in Alba Iulia. Unul dintre principalele motive pentru deschiderea celor doua restaurante a fost pozitionarea. Cele doua restaurante se bucura de o locatie strategica ce asigura un trafic zilnic pentru diverse categorii de clienti.

De la intrarea pe piata locala, in urma cu trei ani, restaurantele Subway au devenit din ce in ce mai populare, in special in centrul tarii. Numarul de clienti al restaurantelor Subway din Transilvania a crescut luna trecuta cu 19%, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Noul restaurant din Oradea este situat in centrul istoric, completand combinatia de restaurante, cluburi si baruri din zona.

„Suntem incantati de deschiderea celor doua noi restaurante. Dupa o analiza riguroasa a pietei din Romania, am luat decizia unei extinderi din centrul tarii, in zona de vest. De asemenea, ne-am dorit sa deschidem mai multe restaurante Subway in incinta benzinariilor, intrucat acestea au fost foarte bine primite de catre clientii nostri. Ramanem fideli misiunii noastre de a oferi o gama variata de sandvisuri, mereu delicioase si proaspete”, spune Fabiola Rios, Marketing Manager CEE si Zona Mediteraneana la Subway.   

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: