Companii Stiri

FaceCare, noua gamă superioară lansată de Cosmetic Plant

26 nov. 2019 < 1 min

FaceCare, noua gamă superioară lansată de Cosmetic Plant

Reading Time: < 1 minut

Cosmetic Plant lansează pe piața cosmeticelor noua gamă superioară FaceCare, un set de produse de îngrijire a tenului realizat din ingrediente inovatoare, folosite în premieră în România, precum: Olea Vitae, acid hialuronic 4D și canabidol (CBD).

Olea Vitae este un ingredient inovator premiat cu medalia de aur pentru inovație în cadrul “In-Cosmetics Global 2019”, acidul hialuronic 4D combină 4 tipuri de acid hyaluronic cu mase moleculare diferite care acționează în straturile pielii iar CBD-ul (canabidiol) reprezintă un principiu activ din extract de cânepă, folosit pentru prima dată în România.

Noua gamă FaceCare folosește în ambalaj de sticlă care este prevăzut cu pompiță de dozare pentru a preveni risipa, doar cantitatea care urmează a fi aplicată pe ten intră în contact cu mâna, restul cremei nu.

“Noul ambalaj are un design care corespunde repoziționării brandului Cosmetic Plant în categorie. Picătura, elementul central al noului design pentru cutii, este «acel ceva» care povestește cel mai mult despre noi: știința de a doza optim picăturile ingredintelor pentru potențarea efectelor plantelor. Prin lansarea gamei FaceCare țintim o creștere de 25% în această categorie anul viitor”, a declarat Susana Laszlo, co-acționar, Cosmetic Plant.

FaceCare cuprinde 9 produse: 5 creme antirid și 4 creme de hidratare, din care 2 creme pentru contur ochi și buze, 1 ser antirid și 1 gel intens hidratant.

Despre următoarea perioadă, reprezentanții Cosmetic Plant anunță noi lansări de produse, atât în categoria FaceCare cât și BodyCare, HairCare și SunCare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: