Marketing Stiri

Fapte bune, in vinerea alba

3 dec. 2014 < 1 min

Fapte bune, in vinerea alba

Reading Time: < 1 minut

26 de ONG –uri si IMM-uri au solicitat serviciile de comunicare lansate de Rogalski Damaschin Public Relations in cadrul programului White Friday, lansat in contextul Black Friday de anul acesta.

Initiativa a fost o premiera pentru piata romaneasca de comunicare, conceptul de Black Friday fiind transformat in White Friday, o ocazie pentru IMM-uri si ONG-uri sa achizitioneze serviciile de comunicare doar cu fapte bune, prin redactarea unei pledoarii in favoarea cauzei organizatiei sau companiei.

Cele mai multe aplicatii au venit din sectorul neguvernamental, de la organizatii care activeaza in educatie, protectia mediului, sanatate sau integrarea sociala a persoanelor vulnerabile. Intreprinderile mici si mijlocii care au optat pentru serviciile de comunicare ale Rogalski Damaschin Public Relations sunt din zona de alimentatie si nutritie, produse cosmetice si servicii medicale.

Agentia a reusit ca in doar 24 de ore sa epuizeze cele 10 pachete de servicii si a decis rapid sa suplimenteze stocurile si sa ofere serviciile de comunicare tuturor celor care s-au inscris.

Cele mai populare servicii de comunicare au fost:

  • Digital PR & Social media (13 pachete)
  • Media relations & Public speaking (9 pachete)
  • Personal branding (3 pachete)
  • Crisis management (1 pachet)

Pachetele de servicii de comunicare achizitionate vor fi livrate pana la data de 2 iunie 2015.

Programul White Friday va continua si anul urmator, intr-o varianta extinsa, care va include si implicarea altor furnizori de servicii pentru IMM-uri si ONG-uri, agentia ramand astfel fidela misiunii sale de a crea un impact social si economic pozitiv, prin idei care inspira schimbarea in bine.

Agentia se structureaza in doua arii de specialitate: consumer PR, coordonata de Alina Damaschin, in calitate de Creative Leader si corporate PR, divizie coordonata de Eliza Rogalski, in calitate de Strategy Leader.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: