Companii Stiri

CTP își continuă extinderea în România

29 iul. 2020 2 min

CTP își continuă extinderea în România

Reading Time: 2 minute

După o investiție de 65 de milioane de euro, dezvoltatorul și administratorul de parcuri industriale și logistice CTP își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea CTPark Bucharest Nord, un nou parc logistic.

Parcul este situat în Ștefănești, județul Ilfov, are o suprafață totală de 21 ha cu o deschidere largă și acces facil la șoseaua de centură a Bucureștiului, în apropiere de Autostrada A3, ceea ce-l face ușor de tranzitat. Investiția totală în noul parc logistic se ridică la 65 de milioane de euro.

CTPark Bucharest North va avea un spațiu operațional de 100.000 m2 pentru care compania a obținut autorizația de construcție, iar lucrările sunt deja începute. Primii 20.000 m2 vor fi gata pentru a putea a fi folosiți de către primul client în toamna acestui an, iar restul parcului va fi dezvoltat în etape până la sfârșitul anului 2021.

Ana Dumitrache

„ CTPark Bucharest North este o dovadă a perseverenței noastre de a continua să ne extindem cu noi spații în jurul Bucureștiului și a abordării noastre specifice prin care oferim servicii integrale, end-to-end, ceea ce reprezintă un avantaj în relația cu partenerii noștri. Cu cei 20.000 m2 ce vor fi gata în noiembrie și cu cei 80.000 m2 închiriabili până la finalul lui 2021, suntem siguri că investiția noastră de 65 milioane euro în CTPark Bucharest North va transforma parcul în locul ideal pentru afacerile în plină dezvoltare din nordul Bucureștiului”, spune Ana Dumitrache, Country Manager CTP

Primul client al CTPark Bucharest North este DSV Group, un furnizor global de transport și logistică și un partener pe termen lung al CTP. Cei 10.000 m2 închiriați de către DSV Group au fost construiți în funcție de nevoile grupului, 100 % personalizat și adapat la cerințele solicitate, urmând să fie gata în această toamnă.

CTPark Bucharest North este un parc logistic adaptat pentru nevoile clienților, care oferă soluții flexibile și personalizate prin unități disponibile de închiriat ce variază ca dimensiune între 2.400 m2 și 15.000 m2.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: