BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Farmec a demarat producția de dezinfectanți

29 apr. 2020 2 min

Farmec a demarat producția de dezinfectanți

Reading Time: 2 minute

Farmec a început producția de dezinfectanți pentru uz personal și medical, avizați de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino”. Avizele primite atestă acțiunea virucidă, bactericidă și fungicidă a noilor produse.  

Primul dezinfectant produs pentru uz personal pe bază de alcool este Farmec loțiune dezinfectantă mâini. Acesta are acțiune rapidă și este recomandat pentru utilizări frecvente. Produsul este disponibil în trei variante: 150 ml, 3 l și 5 l. Loțiunea la 150 ml va fi disponibilă online, precum și în magazinele de brand Farmec și Gerovital, în farmacii și supermarketuri. Cele la volume mai mari sunt comercializate pentru uz colectiv, către companii și instituții, având posibilitatea de a adapta cantitățile la cererea clientului.  Farmec poate produce lunar aproximativ 650.000 de loțiuni de acest tip.

O noutate în portofoliul Farmec sunt dezinfectanții pentru mâini și suprafețe din gama Dermofarm pe bază de alcool etilic 80% v/v, creați special pentru unitățile medicale. Produsele sunt disponibile spre achiziționare în varianta de 750 ml și de 5 l. Capacitatea de producție pentru biocidele Dermofarm este de aproximativ 700.000 de unități pe lună.

La începutul crizei declanșate de noul coronavirus, compania clujeană a demarat în regim de urgență producția a două igienizante pentru mâini Farmec pentru uz personal, a unui nou săpun lichid antibacterian Farmec, precum și a produsului Nufăr dezinfectant universal într-un format extins, cu trigger, pentru o utilizare mai practică, precum și la volume mai mari. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: