Business Companii Stiri

Farmec investește peste 2 milioane de euro anul acesta

3 iun. 2019 < 1 min

Farmec investește peste 2 milioane de euro anul acesta

Reading Time: < 1 minut

Producătorul clujean Farmec continuă investițiile și alocă, anul acesta, peste 2 milioane de euro pentru modernizarea echipamentelor și a liniilor de producție. Tot în acest an, compania va moderniza și parcul auto. 

De-a lungul anilor, Farmec a investit în retehnologizarea și modernizarea proceselor de fabricație, cum ar fi: linia automată de ambalare cu sistem robotizat, tehnologia nouă de etichetare, sistemele moderne de paletizare, noile malaxoare și alte echipamente. Aceste investiții anuale au condus la lansarea unor noi game de produse și la actualizarea gamelor existente pe piață, prin introducerea unor formule inovatoare din domeniul medicinei regenerative, în linii precum: Gerovital Luxury, Gerovital H3 Derma+ și Premium Care sau Aslavital.

Anual, Farmec lansează şi modernizează circa 100 de produse, iar capacitatea totală de producţie este de 27 milioane de produse.

În iunie 2019, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 19 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București (6 magazine), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea şi Râmnicu Vâlcea. Până la finalul anului, compania are în plan inaugurarea altor 4 unități. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: