Stiri

Fashion House Pallady s-a deschis. Va avea 62 de magazine

27 mai 2021 3 min

Fashion House Pallady s-a deschis. Va avea 62 de magazine

Reading Time: 3 minute

Fashion House Pallady aflat pe Autostrada A2, la ieșirea Cernica s-a deschis astăzi. Outletul are 62 de magazine cu reduceri de până la 70%.

FASHION HOUSE Outlet Pallady este primul centru outlet inaugurat în acest an în Europa continentală. Proiectul de peste 12.000 metri pătrați include 62 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante și peste 300 de locuri de parcare pe care vizitatorii le vor putea folosi gratuit. Peste 100 de noi locuri de muncă au fost create prin deschiderea primei faze, următoarea etapă de dezvoltare, și ultima, urmând să aibă loc în 2022. 

Cea mai nouă destinație de cumpărături din Capitală vine în întâmpinarea consumatorilor cu reduceri zilnice de până la 70% la unele dintre cele mai iubite și celebre branduri de fashion din lume, precum Puma, Killtec, Tom Tailor, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s, US Polo Assn, United Colors of Benetton sau Marco O’Polo.

Concept nou pe piața centrelor comerciale din România

FASHION HOUSE Pallady aduce un concept nou pe piața centrelor comerciale din România, cu galerii în aer liber și un design inspirat din arhitectura Belle Époque a Bucureștiului. Noul outlet oferă clienților săi o experiență unică de cumpărături, într-un peisaj inedit, cu o atmosferă boema.

Situat pe autostrada A2, km 15 (ieșirea Cernica), la doar 25 de minute de centrul orașului și la 45 de minute de Aeroportul Internațional Henri Coandă, FASHION HOUSE Pallady este amplasat strategic pentru a fi ușor accesibil celor peste două milioane de locuitori ai orașului, inclusiv străinilor care vizitează Capitala. 

În contextul actual în care piața de retail la nivel global se confruntă cu dificultăți economice, deschiderea noului outlet reprezintă o investiție semnificativă a Grupului FASHION HOUSE în economia Capitalei, reiterând totodată încrederea privind perspectivele de creștere ale pieței locale de retail.

Al doilea outlet deschis în București

FASHION HOUSE Pallady este al șaptelea outlet dezvoltat de FASHION HOUSE Group în Europa Centrală și de Est și în Rusia, și al doilea deschis în Capitală. Primul este situat în partea de vest a orașului, în zona Militari, și funcționează din decembrie 2008.

Succesul conceptului dezvoltat de FASHION HOUSE, de-a lungul celor 12 ani de prezență pe  piața locală, s-a bazat pe construirea de relații solide cu peste 250 de branduri internaționale și locale, concomitent cu implementarea unei politici stricte de stabilire a prețurilor, oferind  consumatorilor reduceri de până la -70% pe tot parcursul anului.

Proiectat de echipa profesionistă de arhitecți ai DMA, FASHION HOUSE Pallady este parte integrantă dintr-un parc de retail și agrement de mari dimensiuni dezvoltat de Liebrecht & wooD Group, care își propune să devină destinația numărul unu de cumpărături și petrecere a timpului liber din România.

FASHION HOUSE Pallady

„Inaugurarea FASHION HOUSE Outlet Center Pallady, într-o perioadă în care piețele de retail depun eforturi să își revină după impactul pandemiei, reprezintă o investiție semnificativă a FASHION HOUSE Group în economia țării. Suntem încrezători în potențialul businessului de tip outlet și ne-am asumat misiunea de a oferi clienților noștri acces la branduri de top, la prețuri  cât mai accesibile. Brandurile noastre partenere văd, de asemenea, beneficiile acestui  model de business, drept dovadă, peste 75% din spațiul disponibil înainte de deschidere este ocupat. Operând pe o piață locală de retail tot mai competitivă, suntem încrezători că FASHION HOUSE Outlet Center Pallady va deveni una dintre principalele destinații de cumpărături din Capitală”, a declarat Brendon O’Reilly, managing director, FASHION HOUSE Group.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: