Management Stiri

Femeile din mediul de afaceri romanesc, subiect de film documentar

7 apr. 2016 < 1 min

Femeile din mediul de afaceri romanesc, subiect de film documentar

Reading Time: < 1 minut

Bogdan Rusu continua seria de documentare despre business cu un nou episod din seria de filme documentar „Modele de Succes by Antreprenori Anonimi.

„Modele de Succes: Femeile din mediul de Afaceri” este al treilea episod din seria de filme ce poate fi vizionat gratuit. De data aceasta, subiectul principal al materialului, cu o durata de aproximativ o ora, sunt femeile din mediul de afaceri romanesc, antreprenoare, manageri si profesionisti.

Protagonistele acestui episod sunt femei recunoscute pentru profesionalismul lor si tinere antreprenoare cu proiecte in derulare, care vorbesc intr-o serie de interviuri despre teme de interes pentru comunitatea de antreprenori.

Printre doamnele intervievate de Bogdan Rusu, realizatorul materialului si co-fondatorul proiectului Antreprenori Anonimi, se numara: Nicoleta Schroeder – UBER Romania; Dania Selaru – Telekom Romania; Manuela Plapcianu – Artmark; Stefania Popp – Junior Achievement Romania; Ana Maria Andronic – DLA Piper sau Anca Ghinea – G.R.A.S.P., dar si tinere antreprenoare precum Oana Stan – Techir sau Medeea Iancu – Iehana Cosmetics.

Dupa succesul inregistrat la avanpremiera, ce a avut loc in cadrul unui eveniment privat gazduit de Artmark la Palatul Cesianu-Racovita, filmul documentar a fost apreciat si in mediul online. Acesta poate fi vizionat aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: