fbpx
Management Stiri

Femeile din mediul de afaceri romanesc, subiect de film documentar

07/04/2016

author:

Femeile din mediul de afaceri romanesc, subiect de film documentar

Bogdan Rusu continua seria de documentare despre business cu un nou episod din seria de filme documentar „Modele de Succes by Antreprenori Anonimi.

„Modele de Succes: Femeile din mediul de Afaceri” este al treilea episod din seria de filme ce poate fi vizionat gratuit. De data aceasta, subiectul principal al materialului, cu o durata de aproximativ o ora, sunt femeile din mediul de afaceri romanesc, antreprenoare, manageri si profesionisti.

Protagonistele acestui episod sunt femei recunoscute pentru profesionalismul lor si tinere antreprenoare cu proiecte in derulare, care vorbesc intr-o serie de interviuri despre teme de interes pentru comunitatea de antreprenori.

Printre doamnele intervievate de Bogdan Rusu, realizatorul materialului si co-fondatorul proiectului Antreprenori Anonimi, se numara: Nicoleta Schroeder – UBER Romania; Dania Selaru – Telekom Romania; Manuela Plapcianu – Artmark; Stefania Popp – Junior Achievement Romania; Ana Maria Andronic – DLA Piper sau Anca Ghinea – G.R.A.S.P., dar si tinere antreprenoare precum Oana Stan – Techir sau Medeea Iancu – Iehana Cosmetics.

Dupa succesul inregistrat la avanpremiera, ce a avut loc in cadrul unui eveniment privat gazduit de Artmark la Palatul Cesianu-Racovita, filmul documentar a fost apreciat si in mediul online. Acesta poate fi vizionat aici.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE