Business Stiri Tech

Clienții Orange Money pot plăti în România prin Google Pay

17 nov. 2020 2 min

Clienții Orange Money pot plăti în România prin Google Pay

Reading Time: 2 minute

Orange Money completează suita de metode digitale de plată contactless oferită clienților săi cu Google Pay. Utilizatorii Orange Money, care au un smartphone cu sistem de operare Android, sunt printre primii din România care pot înrola cardurile Visa în Google Pay și pot face plăți contactless rapide, în siguranță.

“Clienții Orange Money au avut mereu parte de premiere pe piața serviciilor financiare locale. Orange Money a fost prima instituție financiară nebancară care a dat acces românilor la IBAN-uri în RON, în 2018, iar în martie 2019 a lansat primele carduri virtuale, ce pot fi emise instant in aplicația mobilă. Astăzi, Orange Money este în primul val al companiilor care permit înrolarea în Google Pay, opțiune care extinde posibilitățile de plată contactless cu telefonul sau ceasul, pentru utilizatorii Orange Money, alături de Orange Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay și soluții pentru utilizatorii iOS. Aducem în permanență ultimele inovații în zona de plăți digitale, scopul nostru fiind să venim mereu cu plusvaloare pentru clienții noștri.” spune Haris Hanif, CEO Orange Money

Valabil pentru orice client

Orice client, care are un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România, poate descărca aplicația Orange Money și, după ce trece printr-un proces de inrolare, emite un card virtual instant, pe care-l poate folosi imediat pentru a activa Google Pay și a face plăți contactless cu telefonul.

Activarea funcției de plată prin Google Pay se face foarte ușor, direct din aplicația mobilă Orange Money, versiunea Android, secțiunea “Cardurile mele”, prin apăsarea butonului “Adaugă în Google Pay” și urmărind pașii indicați ulterior.

”România beneficiază de o infrastructură de plăți foarte modernă, dotată aproape în totalitate cu tehnologia contactless. Peste 70% dintre cardurile Visa din țara noastră pot fi folosite de consumatori pentru a plăti cu Google Pay la comercianții locali.” declară Elena Ungureanu, Country Manager VISA România

Odată activat, Google Pay simplifică procesul de autorizare a plăților în magazine. Clienții Orange Money fac cumpărături în siguranță cu Google Pay, fără a mai fi necesară introducerea PIN-ului cardului, ci va fi suficient să deblocheze ecranul telefonului și să-l apropie de POS pentru a finaliza plata.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: