Stiri Tech

FIFA 21 ajunge pe noile console PlayStation 5 și Xbox Series X și S

28 nov. 2020 2 min

FIFA 21 ajunge pe noile console PlayStation 5 și Xbox Series X și S

Reading Time: 2 minute

Electronic Arts a dezvoltat FIFA 21 pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S, consolele de nouă generație ce urmează a fi lansate pe 4 decembrie.

Grafica și sunetele din FIFA 21 sunt recreate pentru console de nouă generație, cu noua cameră GameCam fiind inspirată de aspectul celor mai avansate transmisiuni de fotbal, coroborat cu LiveLight Rendering, un sistem de iluminare diferit care îmbunătățește fiecare aspect al experienţei de pe teren. În plus, mii de scandări autentice capturate în de la cele mai mari competiții din lume, inclusiv Premier League, La Liga și Bundesliga, oferă experiența Atmospheric Audio.

Tehnologia făcută posibilă de către motorul Frostbite oferă performanță ceea ce privește recrearea jucătorilor de fotbal. Fanii se pot bucura de un fizic mai bine definit al jucătorilor, cu detalii precum flexarea mușchilor și un păr șuvițat pentru unii dintre fotbaliștii de top, combinate cu iluminare dinamică care accentuează fețele și echipamentele de joc ale fotbaliștilor, asigurând un nivel cu totul nou de realism.

Noile elemente cinematice, cum ar fi autobuzele echipelor care sosesc înainte de startul meciului și zumzetul turnicheților acționate de fanii care intră pe stadion au fost adăugate pentru a le oferi jucătorilor experiența meciurilor de fotbal.

În timpul meciurilor, noile reacții contextuale ale jucătorilor, ale celor de pe bancă și ale fanilor răspund la situații cheie de meci, permițându-le jucătorilor să simtă pasiunea explozivă și drama momentelor golurilor importante, cum ar fi victoriile în prelungiri sau golurile care întorc soarta unui meci sau chiar a întregului sezon.

În plus, pentru cei cu console PlayStation 5, PlayStation Activities îi ajută pe jucători să intre în acțiune și mai rapid, lăsându-i să sară în modurile lor de joc preferate direct de pe ecranul de pornire al consolei PlayStation. Tehnologia haptică oferită prin intermediul noilor manete PS5 DualSense le permite jucătorilor să simtă impactul loviturilor, paselor și atacurilor și să simtă ritmul jocului în mâinile lor.

FIFA 21 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și este disponibil acum pe PlayStation 4, Xbox One, PC prin Origin și Steam, urmând să apară și pe Stadia – platforma de jocuri Google bazată pe cloud – anul viitor.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: