Companii Stiri Tech

eGO este acum accesibil tuturor șoferilor posesori de card bancar2 min

08/08/2019 2 min read

eGO este acum accesibil tuturor șoferilor posesori de card bancar2 min

Reading Time: 2 minute

Primul serviciu de car sharing cu flotă exclusiv electrică de la noi din țară, eGO, devine accesibil, începând cu luna august a anului în curs, tuturor persoanelor posesoare de card bancar, indiferent de banca emitentă.

Serviciul a fost lansat în urmă cu doi ani în parteneriat cu BCR, fiind disponibil în București și cuprinzând o flotă exclusiv electrică de 40 de mașini marca BMW i3. Serviciul eGO se adresează atât clienților corporate, cât și clienților din mediul retail, persoane fizice.

Atunci când vine vorba despre numărul utilizatorilor, 3.800 de utilizatori au încercat deja serviciile eGO, beneficiind de sistemul de car sharing de a plăti cât timp utilizezi efectiv mașina. Așadar, se pot evita costurile suplimentare pe care le generează o mașină în proprietate personală, cum ar fi costurile de întreținere, asigurări, taxe sau parcare.

Peste 80% dintre clienții de retail folosesc în prezent eGO, flota serviciului aducând beneficii precum zero costuri de combustibil sau zero emisii poluante. De asemenea, nu există costuri de încărcare electrică, atât în rețeaua dezvoltată de Primăria Capitalei, dar și în stațiile din benzinării sau parcări ale unor hipermarketuri.

Anul trecut, eGO a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 1 milion euro, având în plan dezvoltarea flotei și în alte orașe, Constanța și Timișoara fiind următoarele în care serviciul de car sharing va fi disponibil, din această lună.

În permanență sunt disponibile promoții pentru utilizatori, precum cea curentă ce oferă un bonus de 30 minute pentru cei care demonstrează un comportament responsabil și încarcă mașinile. Există posibilitatea de a controla toți parametrii precum destinația, pasagerii, stilul de a conduce, muzica, totul la un cost de sub 1 leu pe minut pentru clienții BCR cu carduri George și de 1,3 lei pentru restul utilizatorilor.

Aplicația eGO poate fi accesată din App Store sau Google Play, tot ce trebuie făcut este să se creeze un profil de utilizator. Astfel, vă puteți bucura de mașinile disponibile în zona dumneavoastră, se poate rezerva cea mai apropiată mașină de locația în care vă aflați iar mașina așteaptă 30 de minute de la momentul plasării rezervării în aplicație.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE