Stiri

Finanțare pentru startup-uri prin MVP Academy

12 ian. 2017 < 1 min

Finanțare pentru startup-uri prin MVP Academy

Reading Time: < 1 minut

Programul de accelerare MVP Academy, dezvoltat de TechHub Bucharest, deschide aplicațiile pentru cea de-a patra ediție a acceleratorului pentru afaceri în tehnologie. Programul este gratuit și aplicațiile sunt deschise pe site-ul programului www.mvpacademy.co până pe 19 februarie 2017.

7 dintre startup-urile participante la MVP Academy 2016 au obținut în total finanțări în valoare de peste 760.000 euro, printre care Reflex, Urby și TypingDNA, cumulând astfel la 1.7 milioane euro investiții totale în echipele participante la MVP Academy. În prezent,  8 dintre produsele dezvoltate de aceștia sunt active pe piață, iar restul sunt în continuare în dezvoltare. Acestea adresează industrii precum inteligență artificială, securitate, energie, eHealth, agritech, mobilitate, cele mai multe dintre ele au un model de business B2B/B2C și o treime dintre ele sunt produse hardware.

Noua ediție a acceleratorului MVP Academy va avea loc în perioada 6 martie – 8 mai, la TechHub Bucharest – cel mai mare spațiu de coworking dedicat profesioniștilor în tehnologie din România. Programul se extinde pe o durată de 9 săptămâni și se adresează antreprenorilor în tehnologie care dezvoltă afaceri cu potențial global.

Pentru a fi acceptate în program startup-urile trebuie să dezvolte un produs în domeniul tehnologiei, să aibă un prototip funcțional, să targeteze o piață globală și să fie dedicați dezvoltării afacerii. 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: