CSR Stiri

Fluierul final în Cupa Coca-Cola 2017!1 min

07/06/2017 1 min read

author:

Fluierul final în Cupa Coca-Cola 2017!1 min

Reading Time: 1 minut

Cele mai bune 12 echipe de băieți și fete din țară au luptat weekend-ul acesta pentru titlul de campioni în cea de-a șasea ediție a Cupei Coca-Cola. După două zile pline de energie, echipa de fete a Liceului cu program sportiv a învins la fluierul final cu un scor de 11 la 2, si a ridicat marele trofeu pentru orașul Cluj-Napoca. La băieți, competiția s-a dat între Colegiul Tehnic Feroviar ”Mihai I” București și Liceul “Anghel Saligny” din Ploieşti, iar bucureștenii au dus trofeul acasă, la o diferentă de doar un gol. După emoțiile finalei, marii câștigători vor avea parte de o super experienţă de fotbal la Londra.

Mai bine de 15.000 de oameni au venit să-și susțină favoriții în cele două zile, iar surprizele nu au întârziat să apară. Jump & Stick, Coke Fun Track și Human Fussball au fost doar câteva dintre ele.

Anul acesta, Cupa Coca-Cola a stabilit un nou record de 564 de echipe înscrise, dintre care 417 echipe de băieţi şi 147 echipe de fete. În total, 8460 de liceeni din întreaga țara s-au luptat pentru titlul de campioni în cea de-a șasea ediţie a Cupei Coca-Cola. Șase ani de Cupa Coca-Cola au însemnat peste 3600 de meciuri jucate, 30.000 de goluri și 120.000 de minute petrecute în teren.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România îşi respectă promisiunea de a promova mişcarea fizică, fiind un susţinător al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

Foto: Toma Nicolau

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE