Management Stiri

Începutul unei cariere internaționale

4 apr. 2017 2 min

Începutul unei cariere internaționale

Reading Time: 2 minute

Edenred lansează programul „Edenstep”, prin care oferă unui număr de 15 tineri absolvenți, doi ani de experiență profesională internațională.

Edenred, o companie emitentă de tichete și carduri preplătite pentru salariați și companii a lansat „Edenstep”, un program pentru absolvenții facultăților și universităților, care oferă 24 de luni de experiență plătită. Din toamna acestui an, 15 absolvenți din mai multe țări, inclusiv din România, vor avea oportunitatea să lucreze la birourile Edenred din 12 mari orașe pe patru continente. Printre acestea se numără locuri precum Shanghai, Boston, Sao Paulo sau Milano. Dintre cei 15 tineri care vor face parte din acest program unul poate proveni din România.  

 „Suntem foarte mândri să demarăm acest program, care va ajuta Edenred să atragă tineri talentați și să le ofere o oportunitate unică în viață”, spune Jeanne Renard, Executive Vice President Edenred, Resurse Umane și Responsabilitate Socială Corporativă. „Le lansăm o provocare reală. Se vor integra în echipele noastre într-un moment în care toți angajații noștri sunt implicați în transformarea grupului, ca parte a noului nostru plan strategic Fast Forward. Obiectivul nostru este de a cultiva talente pentru viitorul Edenred, oferindu-le acestor tineri posibilitatea să învețe despre diferitele aspecte ale companiei noastre pe o perioadă de doi ani. În schimb, le cerem să fie creativi, proactivi și să gândească inventiv”, adaugă Renard.

Alături de angajații companiei, participanții vor beneficia, pe tot parcursul programului de sprijin individual, pentru a-i ajuta să profite la maximum de o experiență foarte preţioasă, care le va spori șansele de angajare pe termen lung. Începând cu data de 4 septembrie 2017, cei 15 participanți din țările selectate, vor petrece o săptămână la sediul central Edenred din Paris, unde se vor întâlni cu directorii executivi ai grupului. La aceasta se vor adăuga două săptămâni de lucru la Munchen, și Milano.

Dacă vă surâde ideea să faceți primii pași pe drumul unei cariere internaționale, atunci trebuie să știți că, pentru a vă înscrie trebuie să trimiteți un CV și un slide în format PowerPoint în care să vă prezentați în limba engleză la adresa graduate.program@edenred.com înainte de 14 aprilie 2017. Candidații preselecționați vor fi invitați să participe la o sesiune de recrutare de o zi la Paris (două interviuri, urmate de un studiu de caz de grup, în limba engleză). Candidații trebuie să vorbească fluent limba engleză și să aibă un minim de experiență de muncă anterioară, fie un stagiu, un contract temporar sau o poziție permanentă, în mod ideal într-un domeniu compatibil cu activitatea grupului Edenred.

Mai multe informații puteți găsi aici

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: