fbpx
BizRemote Finanțe Stiri

Finanțare rapidă a subvențiiilor agricole APIA, de la Raiffeisen Bank2 min

19/05/2020 2 min read

author:

Finanțare rapidă a subvențiiilor agricole APIA, de la Raiffeisen Bank2 min

Reading Time: 2 minute

Raffeisen Bank acordă fermierilor credite  pentru finanțarea în avans a subvențiilor pe suprafață (SAPS 2020), pe baza unei analize și documentații simplificate, fară alte garanții, anunță banca, într-un comunicat de presă.

“În campania agricolă din 2019 am înregistrat o creștere cu 35% a numărului de fermieri care au accesat finanțarea subvențiilor APIA, acordând  un volum total de credite de peste 50 milioane euro. Suntem convinși că experiență pozitivă de anul trecut va fi repetată și oferta noastră va fi de mare ajutor pentru fermieri  în aceasta perioada dificila”, a spus Florentina Stilu, director Transaction Banking la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are un istoric îndelungat în finanțarea unui portofoliu de peste 1.000 de fermieri și oferă soluții prin care care să adreseze nevoile clienților, în noul context de piață.

Clienții Corporate și IMM au fost contactati pentru a vedea care este  situația lor și pentru a găsi împreună cu banca soluțiile potrivite, dacă acestea se impun. Au fost contactate cu prioritate companiile din industriile cele mai afectate pe termen scurt sau mediu de criza sanitară.

Peste 2500 de IMM-uri au fost deja sprijinite prin amânarea ratelor la credite, prelungirea liniilor de credit sau alte măsuri necesare. Banca a început creditarea și în programul guvernamental IMM Invest, arată banca, în comunicat.

Raiffeisen Bank își asigura clienții că activitatea de bază a băncii vă fi asigurată în continuare și că va lua toate măsurile necesare pentru a-și proteja clienții, angajații și partenerii. Toate informațiile despre măsurile luate de Raiffeisen Bank în această perioadă sunt pe site-ul băncii la:  https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/in-sprijinul-tau/informatii-utile/informari/informare-in-context-covid-19/ 

Raiffeisen Bank avea la 31 martie 2020 peste 2,1 milioane de clienți persoane fizice, aproximativ 93.000 de IMM-uri și 5.700 de companii mari și medii. De asemenea, în Raiffeisen Bank lucrează 4.871 de angajați, în 351 de unități în toată țara și trei sedii centrale. Banca are în Romania rețele extinse de ATM-uri(770), POS-uri(22.300) și mașini multifuncționale (334).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *