fbpx
Marketing Stiri

Parteneriat Subway si Pelé1 min

01/07/2014 < 1 min read

Parteneriat Subway si Pelé1 min

Reading Time: < 1 minut

Subway colaboreaza din nou cu legenda fotbalului, Pelé, printr-un parteneriat sustinut de o campanie 360 ce include un spot TV, o componenta digitala, promotii in magazine si activitari pe retelele de socializare.

Campania reda cele mai importante evenimente din cariera lui Pelé si marcheaza lansarea in Romania a sandvisul favorit al campionului, Sub cu Ton.

Pelé a inceput colaborarea cu Subway in 2013, alaturandu-se astfel altor atleti de talie mondiala: Michael Phelps, Apolo Ohno, Nastia Liukin, Ryan Howard si Justin Tuck, care sustin restaurantele Subway.

Comunicarea pe retelele de socializare este parte incoporata a campaniei, iar cele mai mari realizari ale lui Pelé vor fi readuse in atentia fanilor, oferindu-le informatii speciale despre ce anume l-a facut pe Pelé legenda zilelor noastre.

Subway detine cea mai mare retea de restaurante din lume, cu 42,000 de unitati. In Romania este prezent din 2012, cand a deschis primul restaurant in Bucuresti. In prezent, in Romania sunt 20 de restaurante Subway in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Suceava si Sibiu, continuand directia de extindere.

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *