Marketing Stiri

Parteneriat Subway si Pelé

1 iul. 2014 < 1 min

Parteneriat Subway si Pelé

Reading Time: < 1 minut

Subway colaboreaza din nou cu legenda fotbalului, Pelé, printr-un parteneriat sustinut de o campanie 360 ce include un spot TV, o componenta digitala, promotii in magazine si activitari pe retelele de socializare.

Campania reda cele mai importante evenimente din cariera lui Pelé si marcheaza lansarea in Romania a sandvisul favorit al campionului, Sub cu Ton.

Pelé a inceput colaborarea cu Subway in 2013, alaturandu-se astfel altor atleti de talie mondiala: Michael Phelps, Apolo Ohno, Nastia Liukin, Ryan Howard si Justin Tuck, care sustin restaurantele Subway.

Comunicarea pe retelele de socializare este parte incoporata a campaniei, iar cele mai mari realizari ale lui Pelé vor fi readuse in atentia fanilor, oferindu-le informatii speciale despre ce anume l-a facut pe Pelé legenda zilelor noastre.

Subway detine cea mai mare retea de restaurante din lume, cu 42,000 de unitati. In Romania este prezent din 2012, cand a deschis primul restaurant in Bucuresti. In prezent, in Romania sunt 20 de restaurante Subway in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Suceava si Sibiu, continuand directia de extindere.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: