Stiri Tech

Fintech-ul ZEN.com introduce noi opțiuni de alimentare a contului

mai 6, 2021 < 1 min

Fintech-ul ZEN.com introduce noi opțiuni de alimentare a contului

Reading Time: < 1 minut

Utilizatorii români ai fintech-ului polonez ZEN.com pot acum să își alimenteze contul folosind Apple Pay, Google Pay, Trustly și iDeal. Noile opțiuni sunt disponibile în toate cele 31 de țări în care compania este prezentă.

„Un element important al eforturilor ZEN.com de a dezvolta comerțul electronic transfrontalier este extinderea continuă a gamei de servicii atât pentru utilizatorii individuali, cât și pentru cei din mediul de afaceri. Lucrăm intens la adăugarea mai multor opțiuni de alimentare a contului prin top-up, ceea ce le va permite utilizatorilor să aibă un mai mare control asupra propriilor finanțe”, a declarat Michał Bogusławski, Commercial Director, ZEN.com.

Conturi în 35 de monede

Fintech-ul ZEN.com le oferă utilizatorilor posibilitatea să efectueze plăți atât în mediul online, cât și în magazinele fizice, cu un card ZEN Mastercard. Utilizatorii pot opta pentru unul dintre cele două tipuri de abonamente lunare, în care sunt incluse beneficii precum: conturi curente în 35 de monede, extinderea cu un an a garanției la achiziționarea de echipamente electronice, cashback de până la 15% imediat după efectuarea unei plăți, protecție a banilor și cumpărăturilor la achizițiile online, prin ZEN Care, și transfer de bani gratuit doar pe baza numărului de telefon, prin funcționalitatea ZEN Buddies.

Testare gratuită

Serviciile ZEN și cele două variante de abonament sunt disponibile printr-o aplicație mobilă și
un website și pot fi testate gratuit timp de o lună de zile. Aplicația mobilă ZEN.com poate fi descărcată din Google Store, App Store și Huawei App Gallery

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: