Stiri Tech

Serviciul ZEN Buddies, transfer instant de bani între utilizatorii individuali, disponibil și pe piața din România

22 apr. 2021 2 min

Serviciul ZEN Buddies, transfer instant de bani între utilizatorii individuali, disponibil și pe piața din România

Reading Time: 2 minute

Fintech-ul polonez ZEN.com o oferă utilizatorilor individuali o nouă funcționalitate: ZEN Buddies, o soluție ce permite transferuri de bani pe baza numărului de telefon între utilizatorii individuali ai aplicației.

Noua funcționalitate este gratuită și fără costuri ascunse.

„ZEN Buddies vine ca răspuns la nevoile utilizatorilor noștri”, explică Michał Bogusławski, Commercial Director ZEN.com. „Utilizatorii moderni se așteaptă la libertate de alegere, în condiții convenabile. Prin intermediul noii funcționalități, îi ajutăm să își gestioneze banii într-un mod simplu, zi de zi. Practic, ZEN Buddies facilitează transferurile între utilizatori individuali, fie că este vorba despre împărțirea notei de plată la restaurant sau doar de un transfer de bani de buzunar”.

Mod de funcționare

Pentru a transfera bani, un utilizator trebuie doar să aibă aplicația ZEN.com instalată pe telefon. Aplicația nu necesită specificații hardware anume ale telefonului, așa că fiecare utilizator se poate bucura de transferuri rapide, sigure și convenabile. Aplicația este disponibilă în Google Store, App Store, iar din luna aprilie 2021 și în Huawei App Gallery.

De asemenea, chiar dacă destinatarul transferului nu are aplicația instalată, primirea banilor nu este complicată. După primirea unui SMS de informare cu privire la fondurile transferate, acesta trebuie doar finalizeze înregistrarea rapidă în aplicație, iar banii vor fi găsiți în contul aferent. Fondurile transferate sunt protejate corespunzător – dacă destinatarul nu reușește să înregistreze contul, fondurile sunt returnate expeditorului.

Abonament lunar

Un abonament lunar ZEN.com oferă sistem de cashback, respectiv posibilitatea de a economisi până la 15% din valoarea tranzacției; posibilitatea de plăți în 35 de monede fără comisioane suplimentare, precum și un cont special în 35 de monede cu un card ZEN Mastercard dedicat (disponibil și în varianta de card virtual). În plus, persoanele care cumpără dispozitive electronice și plătesc cu ZEN Mastercard beneficiază de o prelungire gratuită cu un an a garanției.

Funcționalitatea ZEN Buddies este disponibilă în România și în toate cele 31 de țări unde fintech-ul este prezent.

One Comment
  1. Fintech-ul ZEN.com introduce noi opțiuni de alimentare a contului - Revista Biz
    […] români ai fintech-ului polonez ZEN.com pot acum să își alimenteze contul folosind Apple Pay, Google Pay, Trustly și iDeal. Noile […]

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: