Business Companii Management Stiri Tech

FintechOS aduce un CTO de la Microsoft

12/08/2020 < 1 min read

FintechOS aduce un CTO de la Microsoft

Reading Time: < 1 minut

FintechOS l-a cooptat în echipa sa pe Remco Jorna, pe poziția de Chief Technology Office (CTO). Remco are o vastă experiență în crearea de strategii IT și arhitecturi complexe de tip enterprise atât în domeniul bancar, cât și al asigurărilor, iar obiectivele sale în cadrul FintechOS sunt de a pune la punct procesele legate de dezvoltarea tehnologică și arhitecturală alături de Andra Sonea, Head of Solution Architecture la FintechOS.

Rolul noului CTO este de a accelera inovația în cadrul companiei în vederea perfecționării tehnologiei FintechOS astfel încât aceasta să genereze mai multă valoare și eficiență băncilor și companiilor de asigurări care doresc să ofere clienților servicii și experiențe hiper-personalizate, într-un interval scurt de timp.

“Sunt entuziasmat de faptul că Remco se alătură echipei noastre ca CTO. Îl cunosc de câțiva ani și am fost mereu uimit de profunzimea modului în care percepe atât tehnologia cât și afacerile, dublată de abilitatea sa de lider”, spune Teodor Blidăruș, co-fondator și CEO al FintechOS.

CV cu Microsoft și Asigurări

Remco Jorna se autointitulează ”deschizător de drumuri cu vastă experiență în folosirea tehnologiei ca business enabler, în strategie IT și arhitectură enterprise” și are un puternic background în tehnologie Microsoft.

În ultimii 15 ani, Remco Jorna a lucrat în cadrul organizației Microsoft Global Account și a două mari companii internaționale de asigurări.

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă